Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 07 iunie 2023
blog


Despre Eugen Ungureanu,

In octombrie 1999,Titus Andrei, realizatorul emisiunii “Slagar Top Rock ”semnala aparitia unor melodii sub semnatura cantautorului onestean Eugen Ungureanu care, odata intrate in top, au inceput sa fie solicitate de ascultatorii radioului. Piesa “Regasire” s-a instalat repede direct pe locul 3 si a reprezentat pentru autor indemnul de a realiza un album care s-a concretizat mai tarziu in cd-ul aparut la Casa de Productie Electro Star.
Eugen Ungureanu nu este doar un impatimit al muzicii, pentru ca el se implica foarte mult si in activitatea educational–culturala a copiilor. Majoritatea festivalurilor de profil au avut ca finalitate premierea creatiilor compozitorului de pe Trotus, amplificand in acest fel dorinta acestuia de perfectionare(3 trofee nationale !!!).
Este casatorit (cu D.J. Lili ), iar copiii (3 fete ), au si ele inclinatii artistice.
Din 1998 renunta la activitatea radio si isi orienteaza toata energia fizica si materiala pentru infiintarea Casei de Productie Electro Star, devenita intre timp centru de referinta pentru debutantii din Onesti, dar si din intreaga zona a Moldovei.
A compus peste 200 de melodii, marea majoritate pentru copii; este un bun instrumentist(chitara si claviaturi), orchestrator si inginer de sunet.
Ambitios si perfectionist, Eugen Ungureanu, isi amenajeaza cel mai modern studio audio-video din jud.Bacau, locul in care apar si melodii cum ar fi: “Nostalgie” sau “Balada Romanului Pierdut”.
Radio Iasi este cel care promoveaza activ creatiile sale si cel mai bun prieten al sau, Corneliu Muresanu, seful Redactiei Muzicale si l-ar dori colaborator la Iasi.
Cele mai noi albume editate de Casa de Productie Electro Star au fost lansate la Iulius Mall – Iasi, dar in curand aceste actiuni se vor muta in Bucuresti, la Mag.MUZICA.
Cele mai notabile rezultate sunt:
1.Promovarea Elenei Ionescu la trupa MANDINGA
2.Productia unui dublu album cu trupa SAVOY (Marian si Doina Paraschiv Nistor)
3.Realizarea a peste 150 de editii STAR MUSIK (Prezentata pe OTV), si MAGIC SHOW(prezentata pe DDTV si ONETV)
4.Deschide oficial postul de radio STAR MUSIK, acesta fiind ascultat in intreaga lume.
5.Lanseaza site-ul de negative muzicale, apartinand PORTALULUI MUZICOMANIA
6.Creator si sustinator al Scolii Nationale a Vedetelor – CLUB STAR MUSIK, in colaborare cu Viorel Gavrila, Mihai Vanica, Dumitru Lupu si Octavian Ursulescu

[email protected] www.musik.ro http://negative.muzicomania.com
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)