Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 02 decembrie 2023
blog


Vrei sa ai propria TA afacere, sa fii propriul tau sef !? ITI PROPUN O AFACERE CU CARE NU AI DECAT O VARIANTA: SA CASTIGI!
Pe scurt: COMPANIA: FM GROUP WORLD (companie poloneza, cunoscuta initial sub denumirea de FEDERICO MAHORA) In Romania: FM GROUP COSMETICS Este firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor in sistem Multi Level Marketing.(vezi ISTORIC COMPANIE) FM iti pune la dispozitie o gama larga de produse de cosmetica-parfumerie si produse de curatenia casei la pret de producator, totodata si resursele necesare pentru a putea incepe propria afacere, globala, de mare perspectiva tip MLM. COMPANIA OFERA CEL MAI BUN COMISION LA VANZARE: minim 40% dar ATENTIE: nu exista target lunar, ritmul de lucru ti-l stabilesti singur!!! (nu exista valoare minima pe comanda, nu exista nici o impunere de volum al vanzarii lunare, lucrezi cat si cand doresti). CAT VEI CASTIGA! RASPUNSUL ESTE LA TINE:
Vrei sa economisesti bani! Devii membru FM si beneficiezi de produsele companiei la pret de distribuitor! Economisesti 40%! Daca esti consumator de produse cosmetice si – intrand in aceasta afacere – obligatiile, cadourile si atentiile (pe care cu totii le facem cu diverse ocazii) le alegi dintre produsele FM, vei avea o economie in bugetul lunar in jur de 100 RON sau chiar mai mult. Cat inseamna pe an: peste 1000 RON. Nu este putin, nu! Vrei un castig lunar suplimentar!
Poti castiga pana la 1500- 2000 RON lunar din vanzare. Castigul este dinamic, functie de cata energie esti dispus sa aloci acestei laturi: vanzarea.
Vrei sa faci performanta! AICI ESTE AFACEREA!! Prezinta jobul si altora. Creaza propriul grup de distribuitori. Compania te motiveaza: 21% din vanzarea lunara sa va intoarce sub forma de bonus, impartindu-se la subgrupurile create functie de eficienta fiecaruia. O persoana energica poate ajunge - chiar fara sa vanda produse - la un castig de 1000 euro lunar in 8-18 luni in sistem part time sau 4-8 luni in sistem full time. Din nou ATENTIE: FARA INVESTITII! Dupa atingerea acestui nivel castigul este permanent crescator! Este usor?? Categoric NU! Este greu ?? NICIDECUM! SUCCES!!!!

Catalina Manea
0728070795,0764303491,0741019060
Reprezentant FM GROUP
www.servicii-turism.ws {pagina FM GROUP-AFACEREA TA}
www.cata68.webs.com
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)