Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 29 martie 2023
blogOamenii din jurul tău, fie că este vorba despre cei din familie, fie că este vorba despre prieteni sau despre vechi colegi, sau despre noi cunoştinţe, sunt cei cu care mparţi timpul devenind, la un moment dat, centrul atenţiei lor. Acesta este momentul n care descoperi că ai uimitoare calităţi de lider. Poţi dezvolta idei, poţi jongla cu forţa cuvintelor, poţi inspira şi dirija destine. Este momentul n care personalitatea ta se manifestă plenar. nsă această vrajă dispare cnd cei din familie se ntorc la preocupările lor, prietenii se ntorc n lumea lor, iar tu rămi cu amintirea unei experienţe pe care doreşti s-o retrăieşti ct mai des.

De cele mai multe ori viaţa ta se complică.
Rămi fără slujbă... Un părinte se mbolnăveşte... Copilul tău are nevoie de mbrăcăminte călduroasă... Facturile se adună...

Această realitate este cunoscută celor mai mulţi dintre noi. Intr-un oraş n care populaţia creşte de pe o zi pe alta, şi nu datorită natalităţii, fiecare familie este ca o insulă ntr-o mare de interese.

Ancestralul spirit al comunităţii care a salvat cu adevărat fiinţa umană de-a lungul timpului, şi-a pierdut forţa, iar legăturile care menţineau energia şi echilibrul relaţiilor ntre oameni, ntre familii, ntre prieteni, ntre parteneri... au slăbit sau mai rău, au devenit lanţuri ale slăbiciunilor (invidia, duşmănia, ranchiuna, negativismul etc).

Alătură-te comunităţii noastre! Putem depăşi mpreună orice criză! Nu te vom lasa singur!

Deşi proiectul nostru este bazat pe un sistem de afaceri, pe care ţi-l recomand cu ncredere pentru a-ţi suplimenta veniturile, formăm n definitiv o organizaţie care se ngrijeşte de partenerii săi. Poţi găsi n comunitatea noastră ajutorul de care ai nevoie.

Principiul de bază al sistemului de afaceri multilevel marketing, din punctul de vedere al producătorului, este trecerea produsului de la producător direct la consumatorul final, excluznd intermediarii şi magazinele de desfacere, recompensnd direct cumpărătorul şi pe partenerii acestuia prin bonificaţii, acordate n funcţie de volumul de afaceri realizat.

Asemenea model de distribuţie nu se construieşte dect n cazul n care produsele sunt de naltă performanţă, produse care se recomandă singure prin calităţile lor probate de consumatori şi care pot susţine o afacere de anvergură.

Att din punctul tău de vedere, ct şi dintr-al meu, este mai simplu: cumperi produsele de care ai nevoie din afacerea ta, produse competitive privind raportul calitate/preţ (avnd n vedere concentraţia, unele dintre produse sunt de opt ori mai concentrate dect produsele obişnuite, cumpărate din magazin) şi ndemni persoanele din cercul tău să experimenteze eficacitatea unora dintre ele. Fii sigur că produsul va recomanda afacerea, pentru care vei fi recompensat!

Astfel, devii nucleul propriei afaceri, centrul de atenţie pentru cercul tău de parteneri, iar fiecare partener de afaceri devenind la rndul său nucleul propriei sale afaceri, realizndu-se n final un volum de afaceri care generează un profit independent de acţiunile tale, dar din care ţi se va rezerva procentul aferent.

n această situaţie ai realizat o afacere care aduce un venit cumulativ prin cercul tău de parteneri, multiplicativ prin cercul de parteneri ai partenerilor tăi şi rezidual prin partenerii care acced la structura generată de tine, dar construiesc nuclee, independent de acţiunile tale.

Cnd te vei hotăr să ncepi afacerea, vei descoperi oameni care vor fi aproape de tine, te vor ndruma n afacere, ţi vor pune la dispoziţie materiale de studiu şi informare ca să te dezvolţi si să dobndeşti o naltă ţinută profesională n mediul de afaceri. Şi nu numai!

Te vor sprijini şi vor avea grijă de tine cnd vei fi ncercat de greutăţi pentru că eşti un partener important pentru comunitate. Eşti valoros prin personalitatea şi experienţa ta, prin relaţiile pe care le ai cu familia ta, prin relaţiile pe care le ai cu prietenii şi colegii, eşti valoros prin existenţa ta.

La rndul tău, vei nchide cercul, oferind atenţie şi grijă celui de lngă tine, cnd acesta va avea nevoie.

Alerim
07.11.2008 11:19  |  Autor: alerim  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: bani, prieten, comunitate, ajutor, viziune, partener, marketing, familie, interes, lider, economie, venit, job,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)