Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 11 decembrie 2023
blog


Tichetele de masa pe card au fost introduse pentru a simplifica procedura. Pana sa apara acestea, se acordau tichete de masa tiparite. Acestea nu au disparut definitiv.

Sunt utile atat pentru angajati, cat si pentru angajatori.

Aceste tichete de masa pe card ii scutesc pe angajatori de plata unor taxe si impozite. Iar pentru angajati, este mai usor sa le utilizeze si sunt un beneficiu in plus care face parte din pachetul salarial.

Incarcarea sumelor de bani aferente fiecarei luni in parte se face foarte rapid, pe un card electronic, asemanator cardurilor de salariu.

Un alt avantaj al acestora este acela ca platile se pot verifica foarte repede. Aceste bonuri de masa sunt usor de distribuit, dar si mai usor de folosit decat cele clasice.

Este un sistem care functioneaza foarte bine in multe tari din lume.

In prezent, un numar mare, de peste 1,8 milioane de salariati din tara noastra, primesc bonuri de masa pe card. Cu tichetele de masa pe card ai beneficiul ca poti sa iei o masa calda, la serviciu, in fiecare zi. Este un beneficiu extraordinar pentru angajator. Aceste tichete electronice nu au un cont bancar atasat, asa cum se intampla in cazul cardurilor clasice.

Cum functioneaza

Angajatorul alimenteaza electronic cardurile angajatilor. In cazul bonurilor de masa tiparite pe hartie nu poate fi dat rest.

Cu aceste tichete de masa pe card se pot face plati si la cantine, cat si la restaurante. Clientii restaurantelor pot intreba in momentul in care merg sa serveasca masa daca pot utiliza astfel de tichete. Sunt usor de folosit si Romania nu este singura tara din lume care a implementtat acest sistem. De fapt, acesta este in plin process de extindere, ceea ce este un lucru bun.

Cardurile de masa nu permit retragerea de numerar de la bancomat, iar sumele de pe card vor putea fi utilizate doar pentru achitarea mesei sau pentru achizitionarea de produse alimentare, la magazine care accepta o asemenea modalitate de plata. Nu au comisioane de administrare, ceea ce este un lucru excelent.

08.03.2016 15:52  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: tichete, masa, card, bonuri, masa, card, tichete, masa, electronice, tichete, masa, sodexo,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)