Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 14 august 2022
blogÎn octombrie, Palatul Parlamentului va găzdui a 63-a sesiune a Adunării Parlamentare NATO. Peste 800 de oficiali din lumea întreagă vor participa la eveniment, motiv pentru care se vor face noi achiziții: frigidere, cuptoare cu microunde, cafetiere și mașini de spălat rufe.
Cererile de achiziții publice sunt numeroase, fiind solicitate pe perioada vacanței parlamentare. Solicitările includ atât aparate de mari dimensiuni, cât și accesorii și elemente de veselă.

De exemplu, Senatul solicită achiziția a cinci frigidere, 50 de prelungitoare, 6 termosuri, 10 cafetiere, 5 căni electrice și patru cuptoare cu microunde. Elementele de veselă solicitate sunt cești de ceai (100) și pahare pentru apă (150).
Cei 800 de invitați, printre care și parlamentari din cele 28 de state membre NATO, secretarul general NATO și președintele Adunării Parlamentare NATO, Hugh Bayley, vor veni în România pentru al 3-lea eveniment organizat de România. Anterior, Adunarea Parlamentară NATO s-a ținut la bucurești în 1997 și 2011.
Alte achiziții includ 10 drapele NATO, 20 de drapele UE și 10 drapele cu Adunarea Parlamentară NATO.
Și Camera Deputaților se pregătește pentru eveniment, solicitând echipamente de bucătărie, inclusiv frigidere, cafetiere și cuptoare cu microunde, în valoare de 149.747 lei.
Aparatele de aer condiționat, hârtia de copiator și sistemele de traducere sunt alte produse solicitate de către Camera Deputaților.
Solicitarea de produse prin achiziție publică vine la câteva luni după ce Camera Deputaților a demarat achiziția a 25 de mașini de protocol, cu dotări specifice, cu ocazia aceleiași Adunări Parlamentare NATO. Valoarea totală a mașinilor este de peste un milion de euro.
În ceea ce privește solicitarea de achiziții din această lună, sumele cele mai mari sunt cheltuite pe aparatele de aer condiționat (218.470 lei), echipamentele de bucătărie (149.747 lei) și hârtia de copiator (102.689 lei), potrivit anunțului de pe SEAP.
Iata aici o lista cu preturi la frigidere si alte aparate electrocasnice, combine frigorifice sau lazi frigorifice etc. [URL=https://www.emag.ro/frigidere-combine-frigorifice/c][/URL]
08.09.2017 15:19  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: frigider, frigidere,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)