Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 29 noiembrie 2023
blog


Fofoloaga nu este o persoana anume ci poate fi oricare dintre noi : eu, tu, el, voi, ei, fara a-l defini irevocabil, fiind o eticheta de moment a individului ce inca mai are o sansa de a-si primi o identitate si sa il cheme Popescu, Ionescu, Georgescu, etc, sansa de a se transforma fiecare cu personalitatea lui, cu exigenta lui de a refuza compromisul .
FOFOLOAGA POLITICA este scenariul absurdului, ce nu se mai termina .
Fofoloaga nu are personalitate, ea este oscilanta, dupa cum bate vantul cu mentalitatea comunista adanc imprimata in cartea de identitate genetica .
Axiomele Fofoloagei sunt : nu ma amestec, nu ma bag, ca nu stiu ce pot sa trag – sau : mai aproape imi este camasa ca haina – sau : mai bine sa planga mama lui, decat mama mea, sau …tot soiul de aberatii ce ar fi : stare de spirit a prostiei, a imbecilitatii, lasitati, a spiritului de turma, a credulitatii, a lipsei de umor din noi, adica un egoism de protectie .
Nu mai scapam de FOFOLOAGA din noi desii recunoastem ca este hidoasa, monstruoasa, gretoasa, idioata, stupida, ….vedem FOFOLOAGA din ochii altuia si nu vedem FOFOLOAGA, din ochii nostri .
Ce termenul era de barna ?
Barna este un termen incomplet, ce nu acopera absurditatea prostiei .
Prostia atinge paroxismul cand are fata de intelectuala, cu pretentii de dictatura a ilogicului, de norma generala-ABUREALA si nu este un atribut numai al poporului roman fiind demascata genial de Kafka .
Scriitorii romani Caragiale, Arghezi, Ionescu, Eminescu, etc isi varsa naduful pe prostia omeneasca sub forma satirei politice, sociale, a poeziei, a pieselor de teatru .
Paradoxul este ca majoritatea FOFOLOAGELOR au citit, au invatat din aceste lucrari literare si … nu au invatat nimic !
Pana in decembrie 1989, parca mai aveau o scuza FOFOLOGELE, sa pretinda ca aplauda de FRICA, desi nici aceasta nu era o scuza .
Aplaudam, aprobam, votam pe FOFOLOAGA PRESEDINTE CEAUSESCU si aberatiile fofologiste ale prea iubitului, prea stimatului, a absurdului comunism multilateral dezvoltat .
De la balconul prezidential cele doua mari FOFOLOAGE : nicolae si elena, priveau satisfacute mamaligile fofoloage adunate in piata mare sa le aplaude pe ele FOFOLOAGELE PREZIDENTIALE .
Stiau ele FOFOLOAGELE PREZIDENTIALE, ca li se coace ceva de la EST si VEST, dar in in mentalitatea lor de FOFOLOAGA, nu credeau ca li se poate intampla nimic .
Cu ajutorul « ESTULUI » si al « VESTULUI », mamaligile fofoloage mici, au fost « convinse », sa alunge FOFOLOAGELE PREZIDENTIALE .
Cu ajutorul televiziunii fofoloagele mici li s-a dat adunarea, sa lupte cu balaurul, cu « teroristii » turci, nemti, tatari .
A fost chemat Stefan cel Mare, a fost chemat Mihai Viteazul, au fost chemati toti eroi nationali, caci « pericolul », era mare si era nevoie sa moara cat mai multe fofoloage, ca de aia sunt fofoloage, sa vina la televiziune ca tot poporul trebuia sa lupte cu « teroristii » turci, tatari, nemti, ..
Si asa s-a infaptuit revolutia fofoloagelor mici, la care recunosc cu rusine, ca am participat si eu .
Tragedia este ca la acesta piesa a alungarii FOFOLOAGELOR PREZIDENTIALE, au participat foarte multi ce nu erau fofoloage ci erau nepotii, stranepotii lui Caragiale, a lui Eminescu, etc, care si acum dupa 17 ani realizeaza ca revolutia nu s-a terminat, ca nu am scapat definitiv de FOFOLOAGA COMUNISTA ; fofologita este o infectie cronica cu microbul comunist .
Probabil ca numarul FOFOLOGILOR, se imputineaza, sau …. creste !
Dupa 1990, avantul aticomunist s-a concretizat prin noua fata FOFOLOAGA FSN, si FOFOLOGII SEFI, au umplut vidul de putere, ca doar nu erau prosti sa lase ciolanul la mamaliga fofoloaga .
Au urmat scenele mineriadei, grotesti, monstruase ce numai intr-o tara FOFOLOAGA, erau posibile spre rasul « lumii civilizate » .
Divide at impera, era doctrina de baza a noi puteri si somnul ratiunii, s-a adresat natiunii chemand minerii, sa salveze Romania de drogatii de adevar, de teroristii ce protestau contra FOFOLOAGEI FSN-iste .
Vedeam, auzeam dar nu imi venea sa cred ochilor ca sunt treaz : “bate-l ca are blugi; prinde-l pe ala ca are barba, nu il scapa, fugi dupa el ca este student “, erau indemnuri, apeluri revolutionare ale FOFOLOAGELOR ISTERIZATE : babe, mosi, muieri fsn-iste .
Acest vis urat, acest cosmar imi revine in fata ochilor de cate ori il vad pe Iliescu si parca nu se mai termina .
Personal daca as fi fost autorul acestui scenariu, de rusine as fi intrat in pamant la 1000 de kilometri dedesubt si tot mi s-ar fi parut ca ma vede cineva .
Paradoxul sau de fapt normalitatea de FOFOLOGI, este ca dupa aceasta rusine nationala, l-am votat pe regizor, fiind astfel de acord cu instigarea la monstruoasa crima .
Este vinovat Ceausescu ? Este vinovat Iliescu ?
NU ESTE VINOVAT ILIESCU, NU ESTE VINOVAT NICI CEAUSESCU .
De ce ?
Simplu, pentru ca noi i-am votat, noi am fost de acord cu ei, am fost astfel complici la aceste crime monstruoase, deci noi nu mai avem dreptul sa ii condamnam !
Suna a aberatie, dar oare ceea ce se intampla cu noi, reprezinta normalitatea ?
Ce ar urma ? Sa condamnam tot poporul ce a votat cu Ceausescu, cu Iliescu ?
Da ar fi posibil, ca fiecare dintre noi sa isi faca propriul proces de constiinta si sa-si condamne mentalitatea de FOFOLOAGA COMUNISTA .
Sentinta dreapta, legala, intemeiata ar fi anularea totala, definitiva si irevocabila din gandirea noastra a mentalitatii comunisto-fofologiste .
Scenariul FOFOLOGIEI, continua, mobilul actiunii fiind si acum, tot ciolanul, lupta pentru putere .
Se foloseste termenul de « bazin electoral », parca nu am mai fi oameni, ci doar niste zacaminte .
Se vehiculeaza pe posturile TV si mass media procente, de parca am fi doar niste cifre statistice si de fapt nici nu am mai exista ca indivizi .
Suntem niste nimeni, niste procente electorale, niste fofoloage inculte, inconstiente, ce nu mai vrem sa iesim la vot, sa ii votam pe ei, ca doar ei au dreptul la ciolan .
Noi fofoloagele votante, ar trebui sa ne aliniem, sa ii votam, sa ii aprobam, sa ii aplaudam, sa ii admiram ce masini scumpe si-au tras, ce vile, ce …sa acceptam sa fim tampiti .
Am spus-o si repet : acest referendum pentru votul uninominal, nu este un vot contra lui Basescu, ci contra clasei politce in general .
Nu ca as cadea pe spate cand il vad pe nea Base, dar macar omul asta a avut curajul sa spuna adevarul despre ei si cand a zis « sistem ticalosit », mi-a mers la inima, caci omul isi varsa naduful meu prin gura lui .
Cand a condamnat comunismul, cum nu a facut mamaliga prezidentiala Constantinescu, iarasi m-am simtit razbunat .
Revin iarasi la chestia cu condamnarea FOFOLOAGEI si nevoia sa ne recunoastem greselile .
Eu am gresit ca l-am votat pe Ceausecu, pe Iliescu, pe Constantinescu, poate pe Basescu, dar cat oare mai suntem condamnati, noi generatia de sacrificiu la nesfarsit, sa mergem din prostie in prostie, din Fofologie in fofologie .
Este oare asa de greu sa dam inapoi cu pasul si sa recunoastem ca am gresit ?
Cine are curajul sa faca pasul primul ? »
Probabil cel ce are cel mai putin de pierdut, caci cel ce are avere, bani, putere, este legat de aceste lanturi .
Treziti-va FOFOLOAGE CONDUCATOARE, de vreti ciolanul si puterea, ca sa fiti creditati, ca sa fiti imparati-deputati, nu va mai eschivati, puneti mana sa lucrati, pentru cei infometati si nu va mai laudati .
Trebuie intai sa va indreptati, sa va schimbati, sa va rusinati, ca sa meritati, pentru a fi votati .
Cine este vinovat ca eu, noi, tu in Italia, Franta, Germania emigrai si ca am vrut alt nivel de trai, ce aicea nu il ai ?
Ce vad eu si inteleg ?
Ca am o clasa politica acaparatoare, amagitoare, ce refuza transformare, cazand in auto-izolare, in circoteca egoista, politicianista, nationalista, teribilista, ce pe noi ne dezgusta .
Dupa experienta COMUNISTA, urmata de cea CIORDISTA, mai vrem si o guvernare profesionista .
Chiar nu se poate ?
Daca nu, votati-va singuri !
09.12.2007 08:29  |  Autor: eforie  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags:
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)