Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 20 martie 2023
blog


Am putea începe prin a spune că oricând este momentul perfect pentru un cadou, mai ales dacă este un cadou funny, căci nu există mod mai simplu și mai eficient de a-i arăta unei persoane dragi cât de mult o apreciezi sau pur și simplu vrei să o surprinzi plăcut cu un cadou amuzant care îi va aduce zâmbetul pe buze.

Zi de naștere, aniversare, căsătorie, petrecere de casă nouă, cadou pentru soț și soție, cadou pentru noul job și lista poate continua încă mult și bine cu nenumăratele ocazii în care cele mai surprinzătoare atenții pentru prietenii tăi sunt cadourile trăsnite. Și de ce nu? Fiecare moment este ideal pentru a aduce un strop de veselie și umor cu cele mai amuzante cadouri.

Înveselește-ți cel mai bun prieten și oferă-i o doză de încurajare la noul job cu bomboanele contra alergiei la șef sau contra alergiei la ziua de luni. Pentru cei care au nevoie de puțin optimism acum e atât de simplu să le oferi un cadou haios precum ursuleții gumați pentru optimism, pentru fericire, karma sau ursuleții aventuroși. Iubitorii de ceai vor fi încântați de infuzorul domnul ceai sau câinele leneș. Și nu am uitat nici de iubitorii de cafea cu cel mai haios cadou precum cana ia o pauză. Cănile cu animale hipster sunt cel mai potrivit cadou amuzant pentru iubitorii de animale.

Dacă ai un prieten copilăros, surprinde-l cu un cadou funny pe măsură. Casca de duș unicorn, mini-mașinuța cu telecomandă sau pixul unicorn sunt alegerile perfecte cu care îi vei face pe cei dragi să zâmbească. Iar dacă prietenul tău cel ai bun este un adevărat fan Star Wars, cu siguranță lampa Darth Vader 3D este cel mai funny cadou pe care îl va primi.

Cu cadourile haioase poți deveni un prieten de nădeje pentru colegii de la birou. Turnul și ciuperca antistres sunt cel mai bun ajutor pe care îl vei oferi și în același timp se vor amuza copios.
Ce-ai spune să nu mai numeri fiecare an care a trecut și să trăiești fiecare clipă din plin? Lumânările pentru tort who’s counting și shit ur old sunt cadoul funny ideal dacă vrei să îi faci pe cei dragi să zâmbească. Pe deasupra, mai poți bifa încă un cadou haios pentru o petrecere aniversară cu coroana sărbătoritului și propsurile emoji pentru selfie.
În magazinele online vei găsi multe alte cadouri haioase pentru fiecare moment pe care îl vei petrece alături de prietenii tăi și idei trăznite pentru cadouri ieșite din minți.
10.10.2017 05:25  |  Autor: Noutati-PR  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: cadouri, funny, cadouri, amuzante, cadouri, haioase, cadouri, prieteni, cadouri, online,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)