Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 01 octombrie 2023
blog


http://massmessenger.blogspot.com/
Noi dam mass-ul mai departe.
Pe langa faptul ca este un foarte bun mijloc de promovare a unor evenimente, mass-ul este o metoda buna de a imparti bancuri, intamplari funny.
Aici puteti intalni mass-urile cele mai amuzante, bancuri, evenimente, cele mai "primite" mass-uri, cat si cele mai tampite, mai aberante, mai de nedorit.
Ai un mass interesant, il poti oricand posta aici, trimitandu-mi un mail la adresa: [email protected] cu numele tau sau site-ul pe care doresti sa-l promovezi odata cu postarea massului.
De asemenea, daca ai un eveniment de promovat, trimite mail la adresa mentionata mai sus si acesta va fi postat in rubrica destinata acestora. Noi le vom transcrie intocmai cum le primim, in primul rand pt ca-s mai amuzante, in al doilea rand pt a nu strica mireasma de "mass".
Citire placuta!
http://massmessenger.blogspot.com/
Da mai departe!
12.09.2007 13:03  |  Autor: Mass-Messenger  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: mass, messenger, blog, amuzante, evenimente, penibile,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)