Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 05 decembrie 2022
blog


Motocicletele sunt puternice, pentru cei care vor sa aiba parte de adrenalina si de senzatii puternice.
Un motor puternic este intotdeauna dorit de catre foarte multi pasionati de motociclism. Asta pentru ca le ofera adrenalina de care au nevoie si performante nenumarate.

Cand alegi piesele pentru motocicleta, [URL=www.unimotors.ro]din locatii precum Unimotors[/URL] si nu numai, este nevoie sa respecti anumite criterii astfel incat sa ai parte de o experienta pe care sa nu o regreti mai tarziu.
Este vorba despre criterii precum pretul de achizitie, care trebuie sa fie foarte bun raportat la calitate. Astfel, nu trebuie sa iei o piesa care sa fie prea scumpa, in raport cu motorul personal.
O piesa prea scumpa pentru motocicleta nu este o investitie buna, pentru ca daca se strica prea repede, apoi te pot costa foarte mult reparatiile.
Performantele unui motor pot creste daca piesele care intra in alcatuirea acestuia sunt de foarte buna calitate, este un criteriu de care sa tii intotdeauna cont.

Componentele pentru motor, importante

Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste combustibilul, trebuie ca motorul sa aiba un combustibil de cea mai buna calitate. Si uleiul de motor trebuie sa fie unul foarte bun. Filtrul este una dintre piesele de motocicleta care trebuie sa fie ales dupa calitate, este ideal sa fie unul care sa nu coste foarte mult, dar care sa functioneze foarte bine. Daca uleiul de motor nu este bun, atunci nici motorul nu se va bucura de cea mai buna protectie, ceea ce inseamna ca pot exista probleme diverse.

Anvelopele trebuie sa fie rezistente

Nu numai uleiul pentru motor si combustibilul motocicletei trebuie sa fie bune, ci si anvelopele. Acestea trebuie sa aiba o aderenta cat mai buna, mai ales ca, de cele mai multe ori, motociclistii care au motoare puternice circula cu viteza mare, caci un motor puternic imbie mereu la viteza. Iar pentru a putea circula in siguranta, trebuie ca toate piesele de motor sa fie in cea mai buna stare de functionare, sa fie perfecte.
16.01.2017 14:06  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: piese, motociclete, piese, pentru, motociclete,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)