Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 29 martie 2023
blog


Primul televizor LG a fost fabricat și comercializat cu mai mult de cincizeci de ani în urmă. De atunci și până în prezent, s-a ajuns la adevărate gadget-uri pentru tine și familia ta, astfel că acum, în multe cămine ale românilor, vei găsi un televizor LG performant, având nenumărate funcții, la care nici nu ai fi putut visa cu doar câțiva ani în urmă. E bine cunoscut faptul că un televizor LG e o achiziție de durată, deoarece firma sud-coreeană a dat dovadă de seriozitate și perspeverență de când activează pe piața românească. Dovadă a acestui fapt e și achiziționarea unui televizor LG dintre multe alte opțiuni existente, de către foarte mulți români.

În curând, m-am decis că nu am fost suficient de darnică sărbătorile acestea cu cei dragi, așa că m-am decis să suplimentez puțin cadourile pentru părinții mei. Cu toate că bugetul de după sărbători nu este cel mai înfloritor – în cazul meu, cel puțin – am avut norocul ca, tocmai în perioada aceasta, să fiu bombardată pe e-mail cu anunțuri și promoții pentru electrocasnice și, în cele din urmă, m-am hotărât să achiziționez pentru dragii mei părinți un televizor LG cu sistem android. Încă nu m-am decis la un model anume, însă un televizor LG cu sistem android e o achiziție utilă pentru oricine. În plus, de foarte multe ori când îmi vizitez părinții, mi-aș dori să mă simt ca acasă, în fața propriului meu televizor LG, pe care îmi pun jocuri sau îmi folosesc aplicațiile preferate, prin simpla conectare la contul meu Google. În plus, sunt convinsă că și părinții mei ar fi încântați să primească un televizor LG smart, deoarece niciodată nu s-au dat în lături când a venit vorba de cea mai nouă tehnologie și, în plus, ar găsi noi modalități de a-și petrece timpul liber împreună.

Tot ce trebuie să fac e să scrollez ca o furnicuță printre sutele de oferte și să trimit la adresa părinților mei coletul cu noul lor televizor LG.
16.01.2018 09:51  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: televizoare, televizor, televizoare,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)