Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 29 martie 2023
blog


Iti doresti un apartament insa nu stii in ce zona a Capitalei sa il cumperi? O solutie sunt locuintele din zona de sud a Capitalei. Unele dintre cele mai ieftine apartamente noi sunt in Berceni.

In zona de sud a Capitalei se dezvolta destule proiecte imobiliare, asa ca o persoana care doreste sa isi cumpere o casa acolo are de unde sa aleaga. Apartamentele de vanzare ieftine in Berceni sunt cele care nu au imbunatatiri. Totodata, poti cumpara o locuinta la un pret bun daca este la rosu, ceea ce inseamna ca nu are finisajele gata. Apartamentele si garsonierele care se vand la rosu sunt o tendinta mai veche pe piata imobiliara, de acum mai bine de opt ani. Este o idee buna de a-ti cumpara o casa astfel, pentru ca, pana la urma, o vei putea finisa exact dupa gustul tau. Ceea ce pana la urma poate sa fie o realizare mai mare pentru tine, caci casa va arata mult mai frumos, la final!

Cauta online anunturi de vanzari de apartamente noi in Berceni

In zona de sud a Capitalei se gasesc astfel de locuinte la pret mic, iar avantajele sunt unele foarte mari. Ai, in primul rand, mijloace de transport in comun pana acolo, metroul avand cel mai mare avantaj, pentru ca este cel mai rapid mod de transport in Bucuresti. In al doilea rand, apartamentele din aceasta parte a Bucurestiului se remarca prin pretul mai mic, comparativ cu alte zone. In cazul in care nu ai bani pusi deoparte, poti sa cumperi locuinta prin credit ipotecar sau prin prima casa.
Astfel, vanzarea de apartamente noi in Berceni se poate face prin credit, de la direct dezvoltatori precum Nemar Rezidential, trebuie numai sa iti fie aprobat de catre banca. Cel mai bine este ca rata sa fie stabilita in lei, moneda nationala a Romaniei. Probabil ai auzit despre creditele pe care unele persoane le-au facut acum cativa ani in franci elvetieni, pe cand aceasta moneda era una convenabila. Insa intre timp, francul elvetin a crescut, ceea ce inseamna ca trebuie ca aceste persoane trebuie sa scoata mai multi bani din buzunar ca sa poata sa plateasca rata.

Asadar, invatand din experientele din trecut, este cel mai bine ca un credit sa se faca in lei!
16.02.2017 13:37  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: vanzari, apartamente, noi, berceni, apartamente, direct, dezvoltator,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)