Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
marti, 17 mai 2022
blog


Create de Microsoft, consolele Xbox sunt o modalitate excelenta de a petrece timpul liber, caci iti ofera posibilitatea, atat ca adult, dar ca si copil, sa poti sa te joci tot felul de jocuri.
Consolele Xbox sunt prezente pe mai multe piete din lume, de la cele din China, Japonia, Coreea de Sud, pana la Europa si Statele Unite ale Americii, cat si in America de Sud.

Aceste deviceuri sunt o mare bucurie in special pentru copii, pentru ca ei au la dispozitie tot felul de jocuri creative si originale pe care le pot juca. O asemenea consola este o modalitate idela de a umple timpul liber al unui copil, este forte usor de folosit, nu ai la dispozitie decat cateva butoane pe care trebuie sa stii sa le manuiesti.
Ai nevoie, de asemenea, de un televizor performant, care sa iti permit sa ai o imagine clara, reala, a tot ceea ce se intampla. Un joc Xbox poate sa fie jucat si pe calculator, trebuie sa ai un desktop performant pentru emulare, penctru a avea parte de cea mai buna calitate pentru joc.

Xbox a pornit din Statele Unite ale Americii si a cucerit lumea

Xbox este un brand de console de jocuri video dezvoltate de Microsoft, cu trei modele lansate in mai multe generatii. Exista si un brand online, de aplicatii si servicii de streaming, cunoscut drept Xbox Live. Brand-ul a fost introdus pentru prima data pe piata la data de 15 noiembrie 2001, unde altundeva decat in Statele Unite ale Americii, odata cu lansarea consolei Xbox originale!

Original, Xbox a fost lansat pe 15 noiembrie 2001, in America de Nord, apoi pe data de 22 februarie 2002 in Japonia, iar la data de 14 martie, 2002, in Australia si Europa. A fost prima incursiune a companiei americane Microsoft pe piata de console. Xbox ce a concurat cu Sony PlayStation 2, Dreamcast Sega si Nintendo GameCube. Xbox a fost prima consola oferita de o companie americana dupa Atari Jaguar, iar succesul a fost unul foarte mare, aceste console fiind unele foarte populare nu numai in America, dar si in alte parti ale lumii!
16.03.2017 13:31  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: console, xbox, jocuri, xbox,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)