Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 26 septembrie 2022
blog


Toti angajatorii performanti cauta in permanenta idei pentru motivarea angajatilor, pretuindu-i pe cei performanti ca pe o resursa importanta pentru succes. Managerii de department, directorii de companii si patronii cu o viziune corecta asupra unui business profitabil stiu ca este esential sa isi mentina subalternii satisfacuti.

Ce se afla dincolo de recompensele financiare, atunci cand se urmareste motivarea angajatilor? Cateva idei creative, care fac apel si la alte necesitati ale unui angajat: confortul psihologic, nevoia de apartenenta la grup, setea de recunoastere a meritelor etc.

Idei de motivare angajati: acomodarea noilor angajati

La recrutarea unui specialist foarte bine pregatit, un tel de baza al companiei ar trebui sa fie pastrarea acestuia pe termen lung. Acomodarea angajatului nou cat mai usoara contribuie major la indeplinirea acestui obiectiv. In SUA, antreprenorii de succes isi invita noii angajati la cine private, indiferent de pozitia acestora, pentru a le crea din start sentimentul apartenentei la noul grup si dorintei de participare la scopul comun al companiei.

Studiile din domeniu au aratat ca angajatii care sunt tratati excelent inca de la inceput se integreaza mai rapid, devin performanti intr-un timp mai scurt si sunt mai putin tentati sa plece la o alta companie.

Idei motivare angajati: satisfacerea nevoilor angajatilor

Psihologii spun ca toti angajatii au trei nevoi de baza in mediul profesional: nevoia de siguranta, de recunoastere si de apartenenta. Cand un angajat se simte protejat de compania in care activeaza, apreciat pentru performantele sale si un membru important al unei echipe, nu isi va dori niciodata sa demisioneze.

Idei motivare angajati: conditiile de munca

Conditiile de munca excelente sunt o cale de motivare importanta a angajatilor. Acestea nu tin doar de un birou frumos decorat sau de echipamente profesionale de ultima generatie. La fel de important este ca managerul sa inlature permanent sentimentul de teama in randul angajatilor, sa creeze un ambient dominat de incredere, confort si pozitivitate.
17.01.2015 15:23  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: motivare, angajati, stimulare, angajatori,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)