Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 26 noiembrie 2022
blogCriza americana...intr-un concurs de canotaj.
Managerii americani si cei japonezi au decis sa se intreaca intr-un concursde canotaj. Ambele echipe s-au antrenat din greu. In ziua cea mare,se simteau pregatiti. Japonezii au castigat cu un avans de doi km. Americanii au fost extrem de descurajati ca au pierdut. Moralul lor s-a prabusit.
Managementul a decis ca motivul unei infrangeri atat de zdrobitoare trebuie aflat,asa ca au angajat o firma de consultanta care sa investigheze problema si sa recomande actiuni corective.
Consultantul a aflat ca echipa japoneza a avut opt oameni la vasle si unul la carma; americaniiau avut un om care vaslea si opt la carma. Asa ca dupa un an de studii si milioane de dolari cheltuiti ca sa analizeze problema, firma de consultanta a ajuns la concluzia ca sunt prea multi oameni la carma si prea putini la vasle in echipa americana.
Pe masura ce se apropia ziua cursei din anul urmator, structura manageriala a echipei americane a fost complet reorganizata. Noua structura cuprindea : patru manageri de carma, trei manageri zonali de carma si un nou sistem de urmarire a performantelor pantru omul de la vasle, ca sa i se asigure stimulent in munca.
Anul urmator, japonezii au castigat cu un avans de patru km.
Umiliti, cei din corporatia americana l-au concediat pe vaslas pentru performante slabe si au acordat managerilor o prima, pentru ca au descoperit unde era problema.
.........deci se mai intampla si la case mari.....
17.05.2010 20:59  |  Autor: alexelias  |  Comentarii (1)  |  Permalink

Tags: Criza, americana...intr-un, concurs, canotaj.,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

videoclipuri    FANFAN LA TULLIPE - VEZI PROFIL (miercuri, 09 iunie 2010)vezi profilFelicitările mele , m-ai făcut să zâmbesc şi să văd că în ţara asta de idioţi cu diplome , doctorate şi studii înalte la Mizil , Băicoi sau Sucuru de Jos mai există minţi iventive pline de cinism chiar dacă nu şi-cu luat licenţa în studiul lucrurilor absolut nefolositoare .

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)