Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
marti, 29 noiembrie 2022
blog


Stimate Doamna / Domnule ,

Imi face placere sa va prezint oferta noastra de a va putea vinde sau inchiria locuinta fara nici un fel de comsion suplimentar, deoarece site-ul nostru este destinat numai proprietarilor.Deci nu suntem agentie imobiliara.
GS case este o divizie noua a grupului GS, grup ce cuprinde o serie de alte afaceri de succes, coordonate de specialisti in fiecare domeniu.
Inevitabil, am urmarit ca si dvs, evolutia excesiv de alerta a preturilor pietei imobiliare din Romania, evolutie influentata intr-un mod negativ de intermediari prin oferte fictive, acestea avand rolul de a mari injust pretul imobilelor si chiriilor si deci si comisioanele.
Am creat acest portal pentru ca tu sa beneficiezi de toate avantajele unei oferte foarte clare, cu poze din fiecare camera, cu informatii foarte exacte despre imobil, si cu garantia ca vei cumpara/ inchiria direct de la proprietar.
Poti vinde, cumpara, oferi spre inchiriere si inchiria proprietati imobiliare direct de la proprietari, in numai cateva minute petrecute pe portalul nostru.
Ca si client care doreste sa cumpere sau sa inchirierze, nu ai nici o obligatie fata de noi, transparenta de care dam dovada face ca sa afisam neconditionat numerele de telefon ale proprietarilor pentru ca tu sa-i contactezi direct.
Ca si proprietar care doreste sa vanda sau sa inchirieze, trebuie sa achiti doar o taxa de publicitate in valoare de 99 RONI pentru a afisa si anuntul tau in baza noastra de date, unde il vor vedea sute, chiar mii de utilizatori; vor analiza oferta facuta de tine si te vor contacta daca sunt foarte interesati de oferta ta. Perioada de afisare a anuntului este nelimitata, pana in momentul in care ne vei suna ca ai vandut/inchiriat imobilul si ne vei ruga sa-l scoatem din oferta.
Va punem la dispozitie si oferta noastra promotionala de a va afisa anuntul pe prima pagina a site-ului timp de o luna de zile.Anuntul dumneavoastra va fi vizibil de catre vizitatorii site-ului nostru in orice moment. Am exclus vizitele inutile din ecuatie deoarece toata informatia care este afisata pe site consideram ca este arhi-suficienta pentru ca si clientul sa nu mai aiba alte intrebari, doar sa te contacteze sa semnati actele.
In speranta ca aceste cuvinte te-au convins de necesitatea existentei pe piata imobiliarelor a acestui portal, te rugam sa le faci o surpriza si prietenilor, sa-i scutesti si pe ei de taxele suplimentare pe care nu le vor mai plati pentru comisioane si sa le spui de www.gscase.ro.

Cu respect,
VIRGINIA BALAJ
Operator Telemarketing
Development Department
www.gscase.ro www.cumparaocasa.ro www.inchiriazaocasa.ro
VITAN BUSINESS CENTER
Str. Aniversarii nr. 41 Sector 3, Bucharest, Romania
Phone/Fax: (+40) (21) 320 0072
[email protected]17.10.2008 11:51  |  Autor: gscase.ro  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: gscase, case, imobiliare, particulari, proprietari, inchiriere, vanzare, apartament,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)