Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 28 ianuarie 2023
blog


Femeia si barbatul
Par sa se”razboiasca” dintotdeuna, cum ca..barbatul e porc si femeia..usuratica, ca unul ar fi de pe Marte si celalat de pe Venus.E drept, avem anexe sexuale diferite,hormoni diferiti.
Insa,
sunt femei de cariera asa cum sunt si barbati de cariera, sunt femei casnice asa cum gasim si barbati in concediu pentru ingrijirea copilului, femei care fumeaza, barbati care fumeaza,unele femei inseala, plang, sufera, gatesc, insa la fel si unii barbati inseala, plang, sufera sau gatesc.
Toti aveam in noi si rai si iad, nu suntem niciunii mai buni mai,drepti, mai asupriti sau mai rai.
De ce tinem neaparat sa ne impartim in doua tabere?
De ce vrem neaparat sa ne separam cand ar trebui sa formam un intreg cand suntem un intreg , cand doar impreuna putem trai impliniti si doar impreuna putem da viata?

De ce ne separam voluntar in doua tabere si apoi “ne plangem” ca nu ne putem intelege si ca nu putem rezona impreuna ? iar lucrul asta se intampla nu numai in general,nu este mediatizat numai in carti, reviste, televiziune ci se intampla implicit si la nivel individual cateodata, in propriile camine cand vedem in el/ea o alta specie.

Suntem oameni, oameni buni!!Tot o apa si un pamant!
19.06.2010 09:02  |  Autor: alexelias  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)