Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 31 mai 2023
blog


Dacă cele mai noi și mai puternice smartphone-uri nu îți dau suficiente motive pentru a alege din această categorie, o variantă mai compactă, dar foarte capabilă se arată la orizont: iPhone SE. Iată de ce să-l alegi pe fratele mai mic al lui iPhone 6S.
iPhone 6S este dotat cu un ecran de 4.7 inch, față de ecranul de 4 inch pe care îl regăsești pe iPhone SE. Diferența se vede și în cantitatea de informație pe care o poți parcurge fără a da scroll.
Și tehnologia ecranului diferă pentru cele două modele. iPhone 6S a fost primul smartphone Apple cu ecran 3D Touch. Acest lucru îți permite să accesezi noi meniuri și să previzualizezi documente, mesaje și fotografii, fără a le deschide. iPhone SE se mulțumește cu un ecran fără 3D Touch.
Pentru a gestiona un ecran atât de mare, design-ul unui iPhone 6S a trebuit modificat. Mulți afirmă că un iPhone SE va arăta întotdeauna mai bine decât ceea ce a urmat după iPhone 5S. Și aici suntem de acord. iPhone SE are avantajul unui design clasic, care a îmbătrânit foarte bine și care arată în continuare ca un produs de top.
Deși au același sistem de cameră principală, iPhone SE reușește să o încorporeze păstrând spatele telefonului uniform. Cu toate acestea, camera frontală este de doar 1.2 megapixeli, față de cei 5 regăsiți pe camera frontală iPhone 6S.
Senzorul de amprentă este iarăși un element unde cele două smartphone-uri diferă. Ambele dispun de această tehnologie, însă iPhone SE beneficiază doar de prima generație TouchID. Asta nu înseamnă că nivelul de securitate este mai scăzut, ci doar că timpul de reacție la plasarea degetului pe senzor este un pic mai mare.
Bateria este unul dintre cele mai importante elemente, iar în cazul iPhone SE și iPhone 6S, diferențele sunt evidente. Însă rezultatele nu sunt cum te-ai aștepta. iPhone SE dispune de o baterie de 1624 mAh, în timp ce iPhone 6S este echipat cu un modul de 1715 mAh. Cu toate acestea, iPhone SE se bucură de o autonomie mai mare, în mare parte datorită ecranului.
Deoarece ecranul de 4 inch are mai puțini pixeli de luminat, procesorul grafic necesită mai puțină putere pe un iPhone SE. În plus, ecranul are o rată de contrast mai mică decât ceea ce găsim pe iPhone 6S, ceea ce ajută din nou la mărirea autonomiei.
Însă diferența cea mai mare este cea pe care portofelul tău o simte. În momentul de față, iPhone SE este cel mai accesibil smartphone, fiind cu aproape o treime mai ieftin. Este suficient pentru a te convinge?
19.09.2018 13:50  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: iphone, smartphone, telefon,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)