Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
marti, 05 decembrie 2023
blog


Bateria DELL D630 este singurul acumulator 100% compatibil cu modelul de laptop Pavillion G6 de la Hewlett Packard. Modelul original poate fi achizitionat doar din magazinele si reprezentantele autorizate care furnizeaza componente HP. Pe piata exista si numeroase replici pentru aceste piese si componente, insa compatibilitatea lor cu laptopul original este adesea mai redusa fata de cea a bateriilor produse de catre aceeasi companie.

Putin mai costisitoare decat replicile realizate de catre firmele fantoma ce isi desfasoara de regula activitatea de productie in tari asiatice cu forta de munca ieftina precum China, acumulatoarele originale raman intotdeauna cea mai buna si mai fiabila optiune pentru utilizatorii de laptop. Cu toate astea, au si ele nevoie de ingrijire si pastrare in conditii prielnice, pentru a nu suferi modificari si deteriorari partiale sau permanente/ totale. Iata cateva reguli pe care sa le respecti pentru ca bateria de laptop DELL D630 sa-si pastreze proprietatile intacte pentru mai mult timp:

1. Nu utiliza niciodata aplicatii sau programe consumatoare de energie simultan sau pentru foarte mult timp; acestea pot afecta durata de viata si performantele bateriei, in ciuda faptului ca aceasta este conceputa sa reziste si la actiuni mai solicitante.
2. Daca bateria DELL D630 este noua, formateaz-o inainte de a o folosi. Formatarea presupune executarea a cel putin doua cicluri complete de incarcare – descarcare si are rolul de a spori capacitatile acumulatorului si de a-i asigura un trai cat mai lung.
3. Foloseste o carpa moale din bumbac sau tampoane de vata si alcool sanitar pentru a curata de praf contactele bateriei si pe cele ale laptopului. Realizeaza aceasta igienizare in fiecare saptamana si astfel praful si murdaria nu vor obtura si nu vor perturba performantele acumulatorului.
4. Nu inlocui bateria DELL D630 cu o replica si nu folosi niciodata un incarcator “compatibil” pentru a o incarca. Cel original este singurul care nu ii va afecta performantele si capacitatea.
21.02.2015 01:57  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: baterie, laptop, acumulator, laptop, dell, baterie, laptop, dell, 630,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)