Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 02 decembrie 2023
blog


Trimiterea de noutati este o parte a marketingului online, fiind o metoda eficienta de promovare online, care este utilizata la masa larga.

Trimiterea de noutati, zilnica

Trimiterea de nouati si newslettere inseamna, mai exact, trimiterea anumitor mailuri catre o lista de adrese care exista intr-o baza de date. In fiecare zi, o anumita persoana face trimiterea de nouati. Daca este de exemplu, vorba despre o redactie de stiri, procedura este una destul de simpla. O persoana alege cateva stiri, care sunt relevante si le trimite in corpul unui mail, catre persoanele ale caror adrese de mail se afla intr-o baza de date. Pot fi cinci stiri, pot fi trei sau aptru, insa nici foarte multe, caci cel care primeste mailul nu mai are timp sa citeasca tot ce vine odata cu trimiterea de noutati. Poate fi facuta in fiecare zi, la aceeasi ora, sau doar in anumiote zile ale saptamanii.

De asemenea, trimiterea de noutati poate sa contina si mailuri in care sunt anunturi despre vanzarea anumitor produse.

Trimiterea de noutati poate veni si din partea unor clinici medicale private, dar si din partea unor institutii de stat. Aceste mailuri pot contine doar cateva informatii sau pot fi mai lungi, sub forma unor stiri. Depinde de scopul in care au fost redactate apoi trimise aceste trimiteri. Ca sa nu fie plictisitoare, mailurile trebuiesc scrise de persoane care au studii in relatii publice si in jurnalism, astfel incat sa nu contina mesaje plictisitoare. Acestea trebuie sa fie atractive, sa aiba un titlu care sa agate, care sa capteze atentia inca de la primele randuri.


Persoanele care nu vor sa primeasca mailul se pot dezabona

Trimiterea de noutati nu trebuie sa devina o corvoada pentruc ei care primesc aceste mailuri, de aceea exista si un serviciu de dezabonare. Totul se poate face simplu, cu un un singur click. Poti fi rugat sa raspunzi la cateva intrebari, ce nu ti-a placut la trimiterile pe care le primeai, astfel incat persoanele care le trimit sa repare greselile. Feedback-ul este foarte important in acest domeniu, caci multe greseli pot omori aceasta afacere care se desfasoara in mediul online. Promovarea online a devenit extreme de importanta in zilele noastre, caci nu necesita costuri mari si este foarte accesibila.
21.02.2015 02:44  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: abonare, noutati, marketing, online, newslettere, promovare, prin, email,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)