Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 29 martie 2023
blog


Cultura este un al dilea soare pentru cei culti. - Heraclit
23.05.2008 12:39  |  Autor: artemis05  |  Comentarii (1)  |  Permalink

Tags: Cultura, este, doilea, soare, pentru, cei, culti.-, Heraclit,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

videoclipuri    georgescu artemis - VEZI PROFIL (sambata, 15 mai 2010)vezi profilA scrie poezie, a te preface că eşti romantic, în aceste zile, este ca şi cum ai dansa la o înmormântare, la propria ta înmormântare! Să amintim proverbul nostru românesc: “Ţara arde şi baba se piaptănă!”Tăcerea este cea mai josnică formă de acceptare a soluţiilor “băsesciene”. Veţi spune că acesta este un blog apolitic, numai pentru literatură. Adevărat, nu facem politică, dar trebuie să protestăm împotriva soluţiilor de acest fel, criminale pentru popor. Trăim într-o ţară plină de legi, dar fără de lege! De peste 20 de ani suntem conduşi numai de hoţi şi de golani!
Intelectualitatea românească care ar trebui să fie vârful de lance în lupta pentru o viaţă demnă şi decentă doarme pe coadă, la fel cum a făcut în toate momentele cruciale ale istoriei acestui neam osândit. Dar nu mă mai miră nimic. Profesorii şi doctorii sunt primii care jefuiesc norodul! Dascălii pun note proaste elevilor tocmai pentru ca aceştia să facă ore de meditaţii, plătite cu vârf şi îndesat de părinţii truditori, să-şi vadă odrasla măcar cu o treaptă mai sus decât ei! Doctorii nu te bagă în seamă dacă nu bagi mâna în buzunarul tău în care bate vântul adeseori ca să-l umpli pe-al lor, un buzunar mare şi fără fund!
Oare, chiar, această naţie nu are un fiu bun de preşedinte pentru poporul său? Nu avem economişti buni care să prezinte soluţii sănătoase pentru economia ţării? Trebuie neapărat să muncim la străini? Trebuie neapărat să cumpărăm produsele altora iar glia noastră roditoare să ducă dorul recoltelor îmbelşugate?
Puşcăriile sunt pline cu tot felul de “găinari”, iar adevăraţii hoţi, pericolul nostru naţional, ne zâmbesc în faţa televizorului! Şi plătim bani grei pentru puşcăriaşi, ca să nu mai amintesc aici că ei au asigurată norma de hrană pe care cei mai mulţi dintre noi nu ne-o permitem! Cei care-i păzesc sunt plătiţi cu salarii colosale! Başca cu 20 de salarii când ies la pensii! Asta dacă nu au fost isteţi şi nu au ieşit mai devreme cu salarii compensatorii pe caz de boală şi cu sacoşa plină de bani! Ne mai mirăm că nu sunt bani în ţară? Pentru munca adevărată, producătoare de bunuri materiale nu vor fi nicioadată bani! Dar vor fi pentru matrapazlâcurile guvernanţilor!
Un popor născut din doi bărbaţi, mă tem că va avea vreodată o soartă de invidiat. Ce vă miraţi? Nu suntem născuţi din coasta Daciei şi-a Romei? Unu-i Decebal cel harnic iar celălalt Traian cel drept? A fost vreodată bine în ţara noastră? În veci s-or naşte pui de lei! Ei, aş! Pui de roni! Amărâţi şi plini de glod!

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)