Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
joi, 21 septembrie 2023
blog


De ce chermeza? CHERMÉSA = Petrecere publica (în aer liber), cu muzica si dans. Deci, de ce nu? De ce nu un blog pentru timpul tau liber?

Pornind de la ideea "eu de ce nu?!", mi-am facut blog --> MODERAT: spam
Mi-am propus sa nu-l promovez printre cunostinte. Cum nu imi voi anunta nici un prieten ca mi-am facut blog, ai putea chiar tu, cel care citesti acum, sa ma cunosti. Stai cu ochii in 4, poate scriu vreo povestioara pe care ai mai auzit-o si aflii cine-s. Daca as fii chiar o persoana publica renumita, poate ti-as capta atentia?! Hmm.
Citesti toate prin cate trec, amintirile mele din calatorii sau ale prietenilor mei. Afli cum si unde vad eu arta. Descoperi concursuri interesante, poate chiar vreun eveniment atragator de la care sa nu lipsesti. Ne amuzam de faptele "unora", criticam bloguri, invatam limba portugheza (asta nu).
E interesant sa ai ceva doar pentru tine, sa nu imparti cu prietenii. Petrecerea-i publica, in aer liber, in vazul ascultatorilor. Deci, de ce nu?!
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)