Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 18 septembrie 2021
blog


Crede cineva in dragostea la prima vedere?
Poate ca nu ,nici eu nu am crezut pana nu am intalnito pe EA.Fata care mia sucit mintile in doar cateva secunde.(Acuma este sotia mea )
Eram la lucru cand sa intamplat sa ma indragostesc de femeia cu care urma sa-mi petrec restul vietii mele.
Pe tura cu mine mai lucra o colega in acel moment ea urma sa plece acasa deoarece venise doar sa ma ajute pe mine ,eram foarte aglomerti.
Dar intre timp suna EA (hai so numim Princi,) si o intreaba pe colega mea pe unde umbla ,pt ca vrea sa se intalneasca cu ea,(Pe colega mea o numim Valentina).
Valentina ii spune ca e la lucuru inca si vine peste o jumate de ora,Princi nu mai are rabdare sii spune ca vine la ea.Eu nu stiam nimic de tot ce vorbira dansele la telefon pt ca eram in bar serveam clientii.
Imi vedeam de treaba mea linisiti ca orice barman ,spalam la pahare ,
se deschide usa restaurantului simi indrep privirele spre usa.......... .....raman inlemnint ,o vad pe ea ....pe Princi,o frumusete rara,parul lung pana la fund,blonda,inalta , ,,dotata" o femeie in adevaratul sens al cuvantului ,(sparsesem un pahar intre timp il scapasem pe jos) simi strica momentulk colega mea care urla din ,,fundul gradinii"
-Ba nebuno de cand nu team mai vazut!
Si incep ele doua cu povestile lor.....
am lasat tot ce am avutu de facut si ma duc la masa ca sa o servesc,mai timid putin din fire ii zic
- Buna seara,cu se va pot fi de folos?
Fara sa se uite la mine imi zice ,o cafea neagra cu un lapte si un plic de zahar,si isi reiau conversatia.
Colega ma observase ca ,,eram intr-o dunga dupa EA" simi facu cunostinta cu EA,cu Princi.
Ma saluta politicos ,de data asta isi tintise privirile in ochiii mei si ma intimida,am plecat repede dupa cafea.Am preparat cafea la cererea ei asa cum dorise ,am servito la masa si mam pus langa ea pe canapea.In mine simtem cum trmur stand langa ea.asa frumosa fata nam mai vazut de mult,daca ati fi vazut parul ei cat era era frumos ,avea ceva aparte .
Valentina ,ma intreba de vreo doua ori daca nam de lucru ,iam raspuns sec ca terminasem,dar defapt aveam un puhoi de pahare de spalat ,doar ce plecasera niste clienti .Culmea cat a stat e la noi acele 4 aore nici un client nu a intrat in restaurant.
Intr-un final am intarat in vorba si eu.
-Ce par frumos ai,daca nu te deranjeaza as face cu tine o poza cu telefonul meu sa ma laud la colegi ce prietena are colega mea(vrajela binenteles).
Spre surprinderea mea a aceptat cu un DA hotarat,se trantise la mine in brtate imi petrcu mana pe la soldul ei simi zise:
-Poti sa ma strangi si tu putin,nu musc e OK.
Mai cu curaj o strangeam in brate,frate dar ce parfum avea ma daduse gata.Colega ne facu poza apoi discutara despre una despre alta,prinsesem curaj.
Ne povest ca nu de mult venise din Spania,si pleaca sambata inapoi(era luni seara cand venise ea la noi) ea venise doar pt maicasa adusese ceva banii ca trebuia sa se opereze si mai avea inca 4 fratii pe langa ea,doi mai mari ca ea si doi mai mici ca ea.
Pe la 10 ne spuse ca ne saluta ca se grabeste acasa maine e de dimineata la lucru ,se angajase temporar ca sa nu steie aiurea pe acasa.Se luara amandoua catrafusele si plecara ma salutara din mers amndou si duse erau.............eu in urma lor strigam
-Stati !Ca nuy vam tzucat (un obicei mai vechi de agata)
se oprira veni Valentina napoi ma saruta pe obraz,apoi ma dusei eu la Princi cu gandul sa o sarut pe obraz dar intamplarea a facut sa o sarut pe buze...........
A facut niste ochii marii si se uita la mine ciudat,intantaneu iam dat replica ca nu a fost cu intentie .Imi zambi si pleca cu o ultima strigare am zis
-Te voi mai vedea pana pleci?
Veni raspunsul
-Posibil!
Si plecara amandoua val vartej.
23.11.2007 08:28  |  Autor: nirolf-ssik  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: prea, zis, multe,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)