Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 11 decembrie 2023
blog


Foarte multi oameni sunt atenti la configuratia unui calculator atunci cand isi cumpara unul nou. Vor sa aiba un procesor de ultima generatie, o placa video performanta, o memorie RAM generoasa si un hard incapator. Surpriza apare in momentul in care acel calculator este folosit doar pentru activitati multimedia sau pentru navigat pe internet. Desi nu este spusa, logica multora este ca acel calculator sa fie de ultima generatie in momentul achizitiei pentru a fi un calculator bun cat mai mult timp. Totodata, este bine de stiut ca pentru activitati normale, un calculator second hand poate fi o solutie mai buna din mai multe puncte de vedere.

In primul rand, un calculator second hand este o solutie mai buna din punct de vedere financiar. Un calculator nou cu o configuratie de ultima generatie costa in jur de 3000 de lei, o suma care nu este accesibila multor oameni. In acelasi timp, un calculator la mana a doua cu o configuratie care sa permita rularea unor programe multimedia pentru redarea unor filme sau al unor fisiere audio, costa in jur de 1000 de lei. Diferenta de bani este uriasa si poate fi folosita in alte scopuri care poate au o importanta mai mare.

Un motiv pentru care multi ezita sa isi cumpere produse second hand este acela ca se indoiesc de calitatea unu produs deja folosit. In cazul echipamentelor si a componentelor IT acest lucru nu este neaparat valabil. O memorie RAM sau un procesor functioneaza la fel de bine chiar daca este nou sau folosit. Singura problema ar fi in cazul hard-urilor care se uzeaza in timp, dar care folosite corect, pot avea o durata de viata foarte mare. Chiar si asa, magazinele online care comercializeaza calculatoare second hand ofera o garantie pentru toate componentele calculatorului, iar in cazul unei defectiuni se angajeaza sa remedieze problema sau sa inlocuiasca piesa cu probleme.
25.02.2016 13:06  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: calculator, second, hand, calculatoare, second, hand, diabloscomputer, calculator, mana, doua,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)