Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
marti, 29 noiembrie 2022
blog


ALBA NEAGRA IN-JUSTITIE
In iulie 2004, am facut un antecontract cu vanzatoarele pentru 3.400 m.p, acte de proprietate vanzatoare validate de Biroul de Carte Funciara, Sinaia, judecator Mitrache Ancuta, prin Incheierea nr.1503/2004 .
Pentru ca expertul de cadastru nu a gasit liberi decat 2653 m.p, am cumparat numai aceasta suprafata, contract v-c nr.1234/2004, validat de Biroul de Carte Funciara, judecatora Mitrache Ancuta, prin Incheierea nr.1841/2004 .
In anul 2007, in urma unei actiuni de granituire cu vecinul meu, invocand o hotarare din alt dosar, respectabila si aceasi mult-stimata doamna judecator Mitrache Ancuta, in dosarul nr.219/2007, ma acuza pe mine de rea credinta si imi anuleaza partial contractul pentru 600 m.p, contrar art.34/legea nr.7/1996, contrar cadastrului, contarar propriei sentinte !
Tot in anul 2007, in dosarul nr.1492/2007, imi mai fura inca 2000 m.p, ce erau ai vanzatoarelor si in parte al meu, sustinand ca nu mai exista, desii exista un titlu de proprietate, acte de partaj, de mostenire, expertiza, 21 de martori .
In fata acestui absurd grotesc, am considerat ca in justitia romana, se produc FENOMENE PARANORMALE si “ dispare pamantul in Romania, prin magia judecatoriei Sinaia “ .
Practic nu mai exista o siguranta a circuitului civil si suntem in situatia de :
ALBA – NEAGRA .
Adica poti nene sa ai acte in regula, poate sa vina un sat intreg sa depuna marturie si ce daca ai parte si de un expert topo judiciar bine pregatit, nu conteaza nimic, daca « muschii mari » ai doamnei judecatoare, nu vor ca ce este ALB sa fie ALB .
Daca zice dansa ca ce era ALB, adica era valabil in 2004, nu mai este valabil in 2007 si devine NEGRU si actele nu mai sunt valabile .
Tradus in termeni judiciari acel art 129, pct.5 C.proc.civ, devine un fel de
ALBA – NEAGRA .
Am convingerea ferma ca nu sunt singurul justitiabil “prostit”, in sistemul
ALBA – NEAGRA,
ca traim intr-un univers Kafka, versiune romaneasca .
Dar eu « prostul », tot mai cred in justitie si ca acest caz este unul singular .
Ne intrebam mereu de ce la situatii identice sau asemanatoare, nu se dau hotarari/sentinte identice/asemanatoare, de ce nu exista o aplicare unitara a legii in Romania ?
Adica sa fim judecati cu aceasi unitate de masura, sa nu mai fie legea interpretata si interpretabila in functie de avocatul partii adverse, in functie de vointa judecatorului ce se crede un Dumnezeu, desii este si el un om ca si noi, un salariat al carui serviciu este de a aplica corect legea . Adica :
ALBUL sa fie alb si NEGRUL sa fie NEGRU .
Sunt un « stupid people », cum adica sa fie NORMAL, intr-o societate ANORMALA !

Culmea acestor judecatori, co-nationalii nostri, mai mult decat altor specialistii din alte domenii, le acordam nu numai respect, dar si un soi de teama, de emotie ce ne copleseste in momentul cand suntem in instanta de judecata .
Aceasta emotie, dupa un numar de ani, de procese interminabile ce te macina psihic si financiar, se transforma ulterior in dezamagire .
Aceasta « interpretabilitate », genereaza CONFUZIA, ce este, sotia ABUZULUI si mama MINCIUNII
Apoi MINCIUNA este sora buna cu NEDREPTATEA, va fi mama ce va naste REVOLTA, a carei fica este ANARHIA .
Si in politica este la fel, adica inainte de alegeri toate lucrurile promise sunt frumoase si ei zic ca situatia va fi ALBA .
Dupa alegeri situatia se schimba si devine NEAGRA .
Uite asa din 4 sau 5 ani, ne jucam de-a :
ALBA-NAGRA .
Un prieten imi povestea ca la el in casa situatia a fost identica, adica inainte de casatorie era ALBA ….
si dupa…a devenit NEAGRA .
Ce ai de gand sa faci, l-am intrebat ?
Sa dau divort de nevasta :
ori e ALBA, ori e NEAGRA,
ca m-am saturat de ABUREALA .
Atunci m-am hotarat : « ma duc sa votez UNINOMINALUL », dupa 17 ani m-am saturat de :
ABUREALA ALBA-NEAGRA, din politica .
Nu mai sunt dispus sa mi se bage pe gat « LISTA …DE BUCATE «, vreau sa pot sa imi aleg eu « MENIUL POLITIC » .
VREAU SA SCAP DE GREATA POLITICA !
25.11.2007 15:24  |  Autor: eforie  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags:
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)