Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 28 ianuarie 2023
blog


CIORDEALA PRIN UZUCAPIUNE
Sunt un naiv de Bucuresti, ce am vrut si eu ca prostu sa imi fac o casa de vacanta la munte si in 2004, am indraznit a cumpara un teren in Comarnic str Posada nr.26, idiotul de mine am crezut ca daca Biroul de Carte Funciara a Judecatoriei Sinaia imi garanteaza ca am cumparat un teren fara probleme conform Incheierii de sedinta nr.1841/2004, data de « stimata » judecatoare Mitrache Ancuta » , pot sa stau linistit ca un boier la munte .
Dar nu este asa, caci intre timp un vecin de al meu cioban bogat, in proces m-a bagat si terenul mi-a luat in procesul judecat de la judecatoria Sinaia adjudecat.
Ce daca aveam contractul garantat de judecator certificat, ca nu era suficient si vecinul meu « eficient », cu un avocat influent ce folosind stimulent mi-am vazut contractul ineficient .
Ce conteaza ca am cumparat in baza unui legal de mostenire, asta este alta vorbire si nu este buna credinta, daca nu este putinta …financiara .
Eu prostul si naivul, credeam ca daca am cumparat in baza unor acte legale, validate, certificate de o judecatoare, nu era buna credinta, daca nu era si « putinta « .
Ce daca in 2004, am cumparat in baza unui act validat, certificat de doamna Mitrache Ancuta in stiinta, caci in 2006 nu mai eram de buna credinta dupa a aceleasi doamna judecatoare sentinta ( s.c nr.45/2006 ) .
Concret cu un avocat descurcaret, vecinul meu m-a ciordit de 600 metri patrati, fiind acum suparati, ca nu m-am dus la « imparati » sa dau obolul zeciuala, ca sa fiu protejat de ciordeala .
M-a lasat si fara batatura pe 200 metri de curte si imi darama casa la repezeala ca asa este la Sinaia cu ciordeala ciobanului bogat, ce mintile in cap mi-a bagat cu dreptatea ireala .
Voi ce vreti sa cumparati, aveti grija in ce va bagati .
Nu conteaza ce acte legale aveti, daca sunt vecini descurcareti si vecini ciordareti .
Daca ciobanul are banul, nu iti mai gasesti dreptatea nici la anul .
Iti face nea Vasii ciobanul uzucapiunea si te ciordeste, cat ai zice peste si nu este de poveste, caci Mitrache hotaraste .
Este de rea credinta, daca tu nu ai « putinta » .
Asa vor muschii lor si nu ai ce face, daca lor nu le place .
Cum mi-am permis sa cumpar teren in Romania sfidand Ciordo Mania !
Am acte legale, am certificate de mostenire, am titlu de proprietate, am …
nu am nimic daca nu am Certificatul de Buna Credinta a Firmei Ciordeala SRL .
Daca teren in Romania cumparati si certificat de buna credinta nu procurati, de ciobanul Ciordel ve-ti fi uzucapati !
25.11.2007 15:09  |  Autor: eforie  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags:
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)