Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 28 ianuarie 2023
blog


Cancer stadiu zero -diateza cancerinica si tratamentul prin fitoterapie ,acupunctura si homeopatie
Acum exista realmente posibilitatea de a surprinde cancerul in stadiul zero asa zisa diateza cancerinica a homeopatilor.De ce este important aceasta?

1.in acest stadiu cancerul este perfect tratabil in proportie de 100 % ,numai cu tratament homeopatic si regim igeno-dietetic.

2.tratind diateza cancerinica am avut sute de rezultate pozaitive in diverse afectiuni fara o cauza aparenta s-au care nu raspundeau la tratamentele obisnuite. Amintesc numai citeva dintre ele:spasmofilia,acneea ,eczema, depresia , etc.Richard Walter in articolul „Medicina Chineza si Cancerul” spune ca acesta reprezinta ramurile copacului si nu radacina.Lucru afirmat si de homeopatii clasici ce considera diateza cancerinica ca manifestarea altor 3 diateze:tuberculinica,luetica si sicotica.Din experienta personala in arealul romanesc sustin implicarea celei de a 4-a diateze cea indusa de radioactivitate si care se suprapune peste cele 3 de baza accelerind procesul de cancerizare.Indiscutabil ca in acest proces complex care tinde sa devina epidemic intervine si poluarea aeriana ,hidrica si alimentara.Am semnalat inca din 1984 riscurile intoxicatiei cu nitriti ,fosfati,compusi amoniacali concentrati in pinza de apa freatica si plante,inclusiv in carnea animalelor de consum.Atunci am fost interpretat ca un dusman al poporului care se opunea agriculturii socialiste.Anii au trecut ,acum confirmindu-se temerile mele , confrintidu-ne cu o explozie de cancere.Si parca nu era destul in 2 mai 1986 teribilul accident nuclear de la Cernobil producind conform doctorului Nikolaenko imbolnavirea a

circa 1 milion de copii si 250.000 de adulti.Dupa 10 s-a constatat ca majoritatea erau morti sau bolnavi de diverse afectiuni cel mai frecvent tumori tiroidiene.Departe de mine de a fi un dusman al tratamentului alopatic cu citostatice s-au chirurgical in cancere, dar nu pot sa nu atrag atentia ca in primul rind nu trebuie sa facem rau si apoi sa incercam sa ajutam semenul in suferinta.O colega pe care o rexpect publica inrevista Sanatatea Noastra un articol despre relatia dintre oncologie si dragostea de oameni vorbind de o asa zisa medicina a leacurilor care nu ar face mare lucruri, era vorba de homeopatie si fitoterapie. Desigur are dreptate dar numai asupra unui singur aspect acela al lipsei efectelor adverse ale acestor tratamente. Nu acelasi lucru se poate spune despre chimioterapice si iradiere.Este cunoscut efectul cancerigen al medicatiei citostatice si iradierii prin fenomenul de myscoding ,adica de copiere gresita a materialului genetic nuclear ,precum si perturbarea functiei genei P 53 , paznicul codului genetic cea care asigura intervalul de reparare a acestuia.Documentatia despre efectele negative ale chimioterapicelor este imensa insa despre efectele advers ale tratamentului homeopatic nu am gasit nicaieri.In plus am avut satisfactia profesionala sa colaborez cu colegi chirurgi,oncologi si sa administrez medicamente homeopatice pentru a diminua efectele adverse ale citostaticelor iar rezultatele clinico-paraclinice sint foarte bune.Alta este problema dramatica : lipsa de eficacitate a citostaticelor asupra proliferarii canceroase. Chimiorezistenta ce apare in cursul terapiei cu citostatice produce doar omorirea celululelor tinere ale seriei albe,rosii adica scaderea numarului de hematii si leucocite. In timpul tratamentului cu citostatice si iradiere sufera toate celulele ,desigur unele mai mult altele mai putin . Important este daca acest sacrificiu este necesar atita timp cit medicatia cu citostatice nu are efect asupra celulelor canceroase.

Din 1960 in China s-au utilizat in tratamentul cancerului medicamente citostatice dar lipsa eficacitatii si gravitatea efectelor adverse au determinat ca din anul 1967 autoritatile guvernamentale chineze sa investeasca sume imense in cercetarea fundamentala vizind tratamentul fitoterapic. Astfel au fost izolate si folosite cu succes principii anticancergene din plante administrate per os , injectate intravenos s-au direct in formatiunea tumorala.

Dr.David Eisenberg cercetator la Universitatea Harvard lucrind efectiv intre ani 1979-1980 in spitalele chinezesti afirma:” acupunctura ,fitoterapia si masajul” pot fi instrumente real utile in ecuatia terapeutica a bolnavului canceros. De asemenea acordind cu seriozitate importanta acupuncturi ,fitoterapiei in procesul de pregatire a studentilor in medicina la aceasi universitate Harvard au fost introduse cursuri in ciclul de pregatire a anului II.

Comparativ cu ani trecuti constatam extinderea studiilor si cercetarilor stiintifice in domeniul medicinii naturiste :acupunctura, fitoterapie si homeopatie.As amintii studiile stiintific fundamentate de cercetatorii italieni,americani,francezi,germani,etc in domeniul homeotoxicolgiei. Ca deocamdata tratamentul alopatic nu poate fi esclus din ecuatia terapeutica a bolnavului canceros este indiscutabil , ca este posibil a se folosii doze mai mici fata de care celulele canceroase sa fie sensibile este si asta adevarat.

Exista in multe tari specializarea in domeniul recuperarii bolnavului canceros si centre de profil ce utilizeaza in arsenalul terapeutic acupunctura ,fitoterapia, homeopatia ,oxygenoterapia,etc exemplu centrul medical de recuperare in oncologie condus de prof.oncologie .dr Kashmov .In marile centre medicale de cercetari in oncolgie se cauta alte variante de tratamente lipsite de efectele adverse ale iradierii si citostaticelor.

Desigur aceste polemici nu folosesc nimanui ,important este a putea ajuta pacientul canceros care traieste si sufera cea mai dramatica situatie posibila. Dar si mai important ar fi de a putea diagnostica cancerul in stadiul incipient. Posibilitatile de diagnosticare precoce sint superioare acum in Romania prin investitile substantiale in tehnnologie si substante de import in policlinicile. precis.Mentionez printre analizele speciale vizind diagnosticarea cancerului sint si dozarile unor mucoproteine specifice celulelor canceroase sub denumirea de markeri tumorali : CA 19-9,CA 15-3 ,CA 125 etc a caror nivel crescut peste valoarea maxim admisa poate anunta din timp un proces cancerinic in evolutie ,de asemeni scaderea sau crestera acestor markeri in timpul tratamentului semnifica o evolutie buna sau proasta a acestuia. Practicind cele mai mici preturi policlinica Ecomed are drept scop sa asigure medicilor din echipa un diagnostic cit mai precis
25.11.2007 15:14  |  Autor: eforie  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags:
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)