Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 29 ianuarie 2023
blog


Gafele lui nea Basescu
Era inimaginabil inainte de revolutia din decembrie 1989, sa poti sa ii spui liber opinia . Fostii detinuti politici sau potentiali detinuti cum am fost eu stiu mai bine ce a insemnat dictatura comunista si ororile ei .
A fost o epoca monstruoasa in care ingineri, profesori, medici, preoti, etc erau arestati in miez de noapte si dusi la bulau pentru ca un activist de partid, un vierme nenorocit iti facea un denunt politic .
Eu pentru ca am zis intr-o sedinta ca nou nascutii din Ialomia mor prin intoxicatie prin nitriti, am avut dosar politic ca eram dusman al poporului, ce se opunea agriculturii comuniste .
Acum ne permitem sa il tragem de urechi pe domnul presedinte si nu se intampla nimic, este un sentiment de siguranta ca traim liberi .
Personal sunt deranjat ca presedintele ales este jignit, adica cu un ochi plang, cu un ochi ma bucur . Ma bucur ca sunt liber, ma supar ca totusi nu au dreptate .
Mie personal imi plac gafele lui nea Base .
Sigur sunt refulari din vechiul sistem, dar important este ca ele se produc si nea Base este refularea mea .
Nu voi intra in amanunte privind gafele lui nea Base, dar pentru aceste gafe eu il simpatizez .Adica este natural si m-am saturat de scortosii tip Constantinescu ce a vandut Bucovina, la fel de usor cum facea bisnita cu tigari, m-am saturat de Ilievici ce chema minerii sa bata studentii in Bucuresti, m-am saturat de ipocrizie .
Asta imi place la nea Base : nu este ipocrit .
Flota, ne-flota, chiar nu ma intereseaza niste vase ruginite, sau ca si-a tras si omul o casa, ca doar nu era prost sa stea in cort, dar este singurul presedinte ce le spune pe bune si asta ne place noua romanilor .
Suntem un popor de mamligari ce avem nevoie de un lider si acest marinel, este Papai al nostru .
Ce daca face gafe pentru care se « basica », baietii scortosi !
Ce ii intereseaza pe SCORTOSI , daca amaratul nu are ce manca ?
Ce ii intereseaza pe SCORTOSI , daca amaratului ii ia judecatorul si bruma de avere sau casa ce o are ?
Nu stiu daca pe nea Base il intereseaza, dar macar eu personal il vad ca incearca sa aduca o bruma de normalitate in IPOCRIZIA NATIONALA .
Te rog nea Base mai fa niste gafe pentru noi romanii ce nu suntem scortosi.
Te rog nu uita Gheorghiu Dej a fost iubit ca a tinut cu poporul, Alexandru Ioan Cuza idem, macar ramai o figura iubita in istorie, restul sunt viermii scarbosi de care nu mai scapam .
Te rog nea Base fii tu insati si nu te mai speria de niste muste, ei sunt la mana noastra la alegeri si nu vom vota muste sau viermi .

25.11.2007 15:06  |  Autor: eforie  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags:
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)