Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 28 ianuarie 2023
blog


ROMANIA CIORDEALA DEMOCRATICA
Dupa anul 1989, in Romania post decembrista a inceput un suflu nou, foamea democratiei si noi romanii ce am crezut in democratie, am inceput sa ne cerem drepturile : libera circulatie, libera exprimare, dreptul de proprietate, etc .
Concomitent « baietii desteptii « s-au pus pe treaba si cum in vidul de putere, de autoritate era loc de « ciordeala », s-au pus pe capatuiala .
Uite asa a inceput competitia « democrata «, in Romania, pentru vile, pentru masini scumpe si imbogatire fara scrupule, fara mama, fara tata, fara Dumnezeu.
Principiul cu « capra vecinului », a fost modificat cu « vila vecinului » .
Lacomia a generat ceea ce nea Basescu definea ca “sistem ticalosit” .
Practic dupa revolutie presedintele Basescu este singurul ce are curajul si exprime la modul simplist ideologia post decembrista a “baietilor destepti “ .
Mentalitatea ticalosita a generat o gandire, o filozofie de viata cu accente monstruoase ce au deformat constiinta sociala .
La modul simplist sutul de buzunare, hotul ordinar nu mai are nici un respect fata de lege, fata de autoritati, riscul disolutiei autoritatilor fiind real .
Cum zicea un personaj de al meu Ciordel : « daca politistul ciordeste si eu am dreptul sa ciordesc « .
Inainte de revolutie mergeam la teatre, ascultam muzica clasica, acum ….este in topul preferintelor muzica manelelor si filozofia ciordelii .
Printre cetatenii romani emancipati in ciordeala : avocati, notari, judecatori, agenti imobiliari, experti, etc, a aparut o categorie noua de ciorditori reprezentata de taranul roman ciorditor .
Si cum oferta pe piata imobiliara a terenurilor este ispititoare, noua categorie a taranului roman ciorditor a inteles noua democratie ca o veritabila economie de piata si normal daca omul plateste, uzucapiune primeste .
Reteta este simpla si investitia merita .
Gasesti doua babe chioare care sa spuna ca au vazut, ca el taranul ciorditor a stapanit si folosit in deplina liniste timp de 30 ani acel teren « pohtit » de maria sa taranul ciorditor, ce este baiat « solvabil « ce da banul, plateste si uzucapiunea primeste .
Cum se face treaba si nu e degeaba, caci taranul ciorditor, sovabil plateste banul cinstit, avoactului misit ce are relatii la judecatorul « cinstit « .
Concret taranul ciorditor investeste circa trei sau cinci mii de euroi pentru una mie metri in zona montana si scoate profit de zece ori, caci pentru una mie metri la cinci zeci de euroi la mtru patrat, profitul este garantat si ciorditul garantat .
Firma Ciordeala SRL, este o firma serioasa cu echipa meseriasa .
Va da garantii certe nea Ciordescu Eugen, expert topometrist judiciar cu pregatire profesionala ireprosabila si relatii in domeniul Normelor Tehnice de Ciordeala Judiciara .
Dupa revolutia ciordeala, a urmat democratia ciordeala si economia ciordeala si ideologia ciordeala !
25.11.2007 15:11  |  Autor: eforie  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags:
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)