Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 25 septembrie 2022
blog


Tichetele de masa pe card sunt din ce in ce mai folosite, pentru ca sunt mult mai usor de folosit, spre deosebire de cele clasice. Este un sistem care functioneaza foarte bine in multe tari din lume.


Banii sunt primiti pe card

Sumele de bani pe care le acorda compania se incarca pe un card special, cu care posesorul poate sa efectueze plati. Un beneficiu al tichetelor de masa pe card este acea ca platile se pot verifica in timp real.

Sunt usor de folosit

Au avantajul ca sunt mai usor de distribuit, dar si mai usor de folosit decat cele tiparite.
Pana in urma cu aproximativ un an, angajatii primeau tichete de masa pe hartie, nu pe card. Sistemul de tichete de masa pe card este mult mai simplu de utilizat.

Alimentarea se face pe card, banii pot fi cheltuiti in functie de necesitatile celui care poseda cardul.

Cu aceste tichete de masa pe card se poate face o plata atat la o cantina, cat si la restaurantele care le accepta. Ca si cardul de salariu, aceste tichete sunt usor de folosit. In cazul in care este pierdut, cel care il detine trebuie sa declare acest lucru.

Beneficii pentru angajatori

Legea ii scuteste de plata anumitor taxe catre stat pe angajatorii care acorda tichetele de masa pe card sau clasice si alte tipuri de astfel de bonuri cadou.
Valoarea acestor tichete nu este universala, putand varia de la 9 lei, poate 10 lei pentru bonurile de masa, si pana la 500 de lei pentru bonurile cadou. Acestea se dau mai ales de sarbatori, precum Craciunul si Pastele.

Tichetele de masa pe card pot fi citite cu usurinta, asemenea cardurilor bancare. Din ce in ce mai multi angajatori opteaza pentru aceste tichete, pentru ca sunt o varianta mai comoda. De asemenea, exista si firme care se ocupa de distribuirea de astfel de tichete de masa pe card, versiunea electronica a celor clasice. Cu aceste carduri economisesti timp si resurse pretioase si sunt foarte usor de folosit. De aceea sunt o optiune de luat in seama. Costurile pe care angajatorul le are sunt mult mai mici, daca opteaza pentru tichete de masa pe card.
26.02.2016 10:59  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: tichete, masa, card, bonuri, masa, card, tichete, valorice, tichete, masa, sodexo,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)