Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 03 decembrie 2022
blog


Foliile magnetice au diferite intrebuintari, fiind utile in diferite circumstante. Se pot lipi pe mai multe tipuri de suprafete, fara sa dauneze acestora, si, de asemenea, sa le ofere o protectie sporita, cat si pentru a crea obiecte de decor.
Un produs tratat cu folie magnetica are o durata mult mai mare de viata. Gandeste-te numai la cat de mult te va tine o fotografie care este prelucrata cu ajutorul unei astfel de folii, care se transforma in magnet!

Exista mai multe tipuri de folii magnetice, de la cele simple , pana la cele mai complexe. Sunt utile celor care confectioneaza produse magnetice simple precum magneti de frigider sau cei pe care se imprima anumite mesaje publicitare. Exista o tehnica seciala de confectioanre a acestui produs, este nevoie de achizitionarea unei folii profesionale, magnetice, dar si a altor instrumente de lucru. Oricum, exista firme specializate pentru acest lucru, nu te poti apuca sa confectionezi singur un astfel de material. Magnetii obtinuti cu ajutorul acestor folii pot fi folositi pentru a marca anumite lucruri, ca sa le scoti in evidenta. Poate fi vorba despre elemente folosite pentru a decora o masina, dar si pentru afisa anumite lucruri pe un autoturism. Indiferent de utilitatea acestora, ele sunt confectionate in mai multe forme si dimensiuni, astfel incat clientii sa aiba de unde sa aleaga produsul potrivit.

Foliile magnetice pot fi folosite si pentru fotografii. Ele se numesc astfel deoarece au pusa pe partea inferioara un strat care nu este prea gros, de lipici, un adeziv special. Lipirea se face instantaneu, nu trebuie sa mai folosesti niciun lipici suplimentar pentru folosirea acestuia. Nici nu trebuie sa astepti sa se usuce, pentru ca fotografia se va transforma intr-un magnet. O astfel de poza este ideal de asezat pe un frigider, spre exemplu, dar si pe alte suprafete care suporta magnetii. Este un mod foarte frumos de a crea amintiri de neuitat alaturi de prieteni si de familie si de a infrumuseta bucataria.
27.01.2017 17:33  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: folii, profesionale, magnetice, folie, magnetica, folii, magnetice,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)