Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 29 noiembrie 2023
blog


Soferii care au de carat mereu bagaje pe care nu le pot inghesuit in zona de depozitare sunt in continua cautare de solutii pentru ca masina lor sa fie mai incapatoare. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa o inzestreze cu o remorca in care sa depoziteze obiectele care nu ar avea loc in masina altfel.

Pentru a putea anexa o remorca la masina e nevoie in primul rand de un carlig de remorcare. Acestea pot varia in functie de capacitatea automobilului, dar unul dintre cele mai solide este carligul de remorcare VW LT. In primul rand, masina, de tip duba, este creata pentru a transporta materiale voluminoase, dar in momentul in care spatiul pus la dispozitie de producator nu este suficient, se apeleaza la carligele de remorcare VW LT.

Datorita gabaritului ridicat, carligul este fabricat din otel tocmai pentru a nu ceda in momentul transportului. Este de mentionat ca un astfel de carlig nu este un produs universal. Acesta nu poate fi montat pe alte masini si este facut special pentru sasiul masinii Volkswagen LT. Astfel, este de evitat sa incercati sa montati carligul la alte masini pentru a nu intampina probleme in momentul in care transportati materiale mai voluminoase si mai grele.

In momentul in care achizitionati un carlig de remorcare si tractare pentru modelul VW LT este bine de stiut ca in pachet veti avea kit-ul de montaj, astfel ca nu veti avea nevoie de nicio alta ustensila pentru a-l monta pe masina dumneavoastra. In plus, carligul trebuie sa vina ambalat intr-o folie de protectie, asta oferindu-I un plus de siguranta in momentul in care il veti folosi.

Daca in cazul unui carlig de remorcare obisnuit, pentru o masina mica, pretul este in jur de 150 de lei, in cazul acestui carlig pretul poate ajunge pana la 600 de lei.
28.03.2015 18:01  |  Autor: enrique00a  |  Comentarii (0)  |  Permalink

Tags: auto, remorcare, carlige, remorcare, carlig, remorcare,
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Insemnare      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorilor

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta la video. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)