Asociatia pentru protectia alegatorilor : APA
CONTRACTUL POLITIC SI CONTRACTUL GUVERNAMENTAL
Pe modelul Asociatiei pentru protectia consumatorilor .
In fond noi votantii suntem consumatorii politici a sistemului .
Noi platim cu votul nostru, e o forma de plata .
Platim cu incredere si ne angajam prin semnatura noastra, autentificata pe baza BI/CI, ca investim pe x sau Y, in calitate de demnitar sa ne reprezinte interesele .
Actul ce il facem la vot are valoare de contract politic si daca acest contract politic nu este respecatat, avem dreptul la despagubiri, avem dreptul sa fie sanctionata cealalta parte contractuala : DEMNITARUL .
Ve-ti spune ca sanctiunea este la urmatorul vot, cand nu mai este ales .
Fals in acest contract incheiat intre mine si demnitar, nu este stipulate nicaieri ca trebuie sa astept 4 ani, ca sa beneficiez de serviciile asumate de demnitar in campania electorala . Neindeplinirea obligatiilor contractuale ale demnitarului parte in contract, obliga pe acesta la dezdaunari conf art.998 si urm. Cod civil .
Contractul politic implica obligatii precise, termene, sanctiuni si sistemul administrativ de sanctionare : clauze materiale, clauze penale, etc .
Contractele sunt pentru : presedinte, senatori/deputati .
Contractele pentru partea administrativa : primul ministru, primari, prefecti, ministri, secretari, etc, vor fi incheiate de acestia cu presedintele tarii, reprezentantii : APA, Sindicate, Partide Politice .
Material perfectibil .