Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
joi, 01 decembrie 2022
blog

insemnarile lui iuddavali :: BLOG


Sarut pasional? Sarut frantuzesc? Sarut timid? Sarut de prima intalnire? [B]Moderat: SPAM[/B] (...)Alternativa Linux este din ce in ce mai cautata de utilizatori. De altfel in ultimii ani comunitatea Linux a cunoscut un adevarat boom, o dezvoltare rapida, antrenand si firme de prestigiu. Distrib (...)Politia din Beijing a lansat Virtual Web Patrols cu scopul de a intimida surferii de situri ilegale. Incepand cu 1 septembrie, la fiecare jumatate de ora, aceste animatii vor aparea pe cele mai p (...)

29.08.2007 18:00  |  Comentarii  |  Permalink
Tags: politie, virtual, portal, portaluri, sfarsit, server, servere, legislatie,


In timp ce instalam un calculator (cu foarte multi nervi) din cealalta camera a strabatut pana la mine o stire de la tv cu un scandal intre un preot si o familie care aveau casa pe terenul parohiei. P (...)Un fisier video super adevarat pe care l-am vazut mai demult, iar acum l-am regasit. Nu sunt misogin, imi plac fetele (nu-s din ala). Insa asa e. Si pentru barbati si pentru femei. Ca ambele sexe au b (...)

29.08.2007 17:54  |  Comentarii  |  Permalink
Tags: barbati, femei, fete, girls, funny, video, sex, sexy, biserici, super,


Inapoi    Pagina 1 din 1    Inainte
Responsabilitatea continutului insemnarilor apartine in exclusivitate autorului (membru activ)
Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)