Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 18 septembrie 2021
download
download  download    /    Internet    /    Mozilla Firefox 8 (Nightly Build) Firefox 8 este prima generatie a proiectului Mozilla Firefox lansata pe 32 de biti (compatibila cu orice versiune de Windows), dar si pe 64 de biti (exclusiv pentru sistemele de operare Windows x64).

In comparatie cu alte browsere lansate recent, Firefox 8 este mai rapid decat Chrome 14, desi diferenta nu este observata de utilizatorii obisnuiti.

Firefox 8 x64 este considerata stabila si ofera performante in medie cu 10% mai bune decat editita pe 32 biti. Este bine de stiut ca pe langa cerinta de a avea instalata o versiune a sistemului de operare Windows pe 64 de biti, cantitatea de memorie RAM necesara este aproximativ dubla fata de versiunea pe 32 de biti.

In pachetul pentru download, Firefox este disponibil in versiunea clasica pe 32 de biti. Pentru a descarca versiunea pe 64 de biti accesati adresa urmatoare: http://goo.gl/M4ida (.exe / 13 MB).

Momentan, Firefox 8 este disponibil doar in versiunea pentru testare si poate fi instalat paralel cu editia de Firefox instalata deja pe calculator.

Data adaugarii: 22.07.2011 17:22    |    Adaugat de: gigi   trimite mesaj privat   vezi profil
Companie Software: Mozilla    |    Site: http://www.mozilla.com/
Sistem de operare: Windows 2000/XP/Vista/7, Windows x64
Licenta: Free    |    Marime fisier: 14 MB
Downloadat de: 3.503 ori
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Insemnare Comenteaza Program      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare

Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta programele. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)