Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
joi, 23 mai 2019

forum

forum  forum - pagina de start    /    Discutii Generale    /    prietenia amicitia este un mijloc de a lupta impotriva plictiselei 

forum de discutii :: meme.ro   prietenia amicitia este un mijloc de a lupta impotriva plictiselei
Autor Mesaje
vezi profil
Andreea Ingrid
vad ca pe aici exista un chat,dar ca nimeni nu il foloseste ca sa vorbeasca,sa lege prietenii...sa nu se mai plictiseasca...am si eu o intrevare voi ce faceti ca sa nu va plictisiti??
eu una incerc sa fac mereu cate ceva,sa fiu in miscare..sa ma uit la un film,sa vorbesc cu prietenii,sa imi fac noi prieteni,sa ies cu prietenii........deci intentia mea de a intra pe memo era aceea de a mai alunga putin din plictiseala,de a face ceva nou...dar vad ca nu prea este activitate pe aci..
31 May 2009, 01:07 vezi profil   trimite mesaj privat    
vezi profil
Ionut Cristian
sal
am vazut si eu ca nu intra nimeni pe chat , si nu inteleg de ce , cei care intra ies imediat , scriu ceva si gata , pacat , nu asa se poate lega o prietenie , prin mesaje sau "bombe " pt a lega o prietenie , sau a alunga aceea monotonie e nevoie de o conversatie , de un dialog , si aici se poate cum se poate si pe alte portaluri , asa ca de ce nu , de ce nu si aici ??????????????????????????????
24 Aug 2009, 10:31 vezi profil   trimite mesaj privat    
vezi profil
ovidius sorin
comunicarea e cheia unei prietenii sincere indiferent ca e virtuala sau reala !
01 Jul 2010, 17:26 vezi profil   trimite mesaj privat    Inapoi    Pagina 1 din 1    Inainte

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)