Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 12 iulie 2020
stiri
stiri  stiri   /   Comunicate de presa 

Casa din containere un moft sau o necesitate

  (0 voturi)

   Casa din containere un moft sau o necesitate

Click aici pentru Galeria Foto   Click aici pentru Galeria Foto (1 foto)

Containere de locuit, de la casă din vis la realitate.

În ziua de azi să îți construiești propria casă poate fi destul de costisitor și poate dura foarte mult. Ai nevoie de autorizație de construcție proiect de teren și tot felul de acte pentru care trebuie să pierzi foarte mult timp și bani. Mai ales dacă ești tânăr și îți dorești o casă nouă doar a ta, durează foarte mult să obții finanțare și chiar dacă ai avea banii necesari oricum pierzi foarte mult timp așteptând după tot felul de acte. Alternativa cea mai rapidă dar și cea mai ieftină sunt containerele de locuit, acestea  nu doar că au prețuri foarte convenabile ci și pot servi drept case elegante, moderne pentru un timp îndelungat de asemenea o locuință din container îți oferă și o mulțime de alte avantaje.

Care sunt calitățile caselor din containere ?

Containere de locuit sunt fabricate din metal, de fapt sunt un fel de case din Lego pentru adulți doar că piesele sunt containere maritime din metal. Acest tip de locuințe sunt foarte rezistente la fenomene meteo foarte extreme cum ar fi cutremure și tornade . Prețul unui container de locuit poate începe chiar de la 2.500 de euro în țara noastră, dacă vrei poți alege să cumperi unul din altă țară și îl poți transporta ușor pe terenul tău cu tirul. Un container mare are 12 m lungime și 2,5 lățime iar unul mic are 6 m lungime și 2,5 lățime.  Prețurile diferă atât în funcție de dimensiune cât și în funcție de vechimea și calitatea containerului. Dacă îți dorești să transformi în locuință un astfel de container, prețul este destul de rentabil, poate fi mai ieftin decât cea mai ieftină casă din orașul tău și să aibă un aspect mult mai frumos. Containere de locuit pot fi independente din punct de vedere energetic, le poți conecta la un panou solar și poți  fii scutit de plata  facturilor la energie electrică, căldură și apă caldă pentru totdeauna. Izolația este foarte importantă pentru locuințele din container dar poți opta pentru un acoperiș verde din plante și iarbă care v-a izola întreaga casă și v-a oferi o pată de natură în mijlocul orașului.  Dacă toate casele ar opta pentru un astfel de acoperiș au ar putea stopa puțin distrugerea planetei.

Containere de locuit sunt cele mai potrivite atât pentru familiilemici cât și pentru familiile mai numeroase. Ori de câte ori este nevoie sau îți doresc poți adăuga încă un container casei tale  mărind  spațiul.

Cel mai probabil containerele maritime sunt cea mai rentabilă soluție pentru cei care își doresc o casă. Timpul de execuție scurt, și prețul sunt suficient de menționat pentru a-ți convinge partenerul să alegeți acest rip de casă, mai ales că o poți transforma într-o casă pe roți pe care  o poți luacu tine oriunde în lume.

 

Joi, 28.11.2019, 19:52 68 accesari
Trimite prin mail Trimite prin mail      |      Comenteaza Stirea Comenteaza Stirea      |      Raporteaza Eroare Raporteaza Eroare

Cautari asemanatoare:

Stiri din cautari relative:


COMENTARII:

nici un comentariu; fi primul care comenteaza acest eveniment.
Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta stirile. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)