Celomor (mancare traditionala din persia - iran) - retete culinare |
Celomor (mancare traditionala din persia - iran) - Retete din bucataria internationala
INGREDIENTE:
2 3 cartofi 200g orez 2-3 rosii 200-300 g carne de pui cascaval iaurt 1ceapa PREPARARE:
cartofii se taie felii si se fierb scurt, dupa care se aseaza intr-o tipsie unsa cu putin ulei si presarata cu pesmet. Se dinstuie intr-o tigaie rosiile taiate felii si ceapa maruntita, insa nu foarte mult. se fierbe orezul.carnea de pui se fierbe si se prajeste un pic(nu mult). se adauga in tipsie peste cartofi carnea de pui, dupa care se presara deasupra amestecul de rosii si ceapa. dupa care se adauga un strat din orezul fiert. deasupra se pune cascaval sau branza de oaie sau capra nesarata. se tine la cuptor pana cand branza capata forma unei cruste. Se scoate preparatul din cuptor ssi se serveste fierbinte, deasupra turnandu-se iaurt amestecat cu sare. MENTIUNI SI OBSERVATII:
fara mentiuni TIMP DE PREPARARE:
COMENTARII:
» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.
Adauga comentariul tau:
doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau |