Crap la cuptor - retete culinare |
Crap la cuptor - Retete mancaruri cu peste
INGREDIENTE:
Un crap de 1 5 kg 3 linguri de ulei un pahar de vin alb 3 cepe doi catei de usturoi doua foi de dafin 5 boabe de piper o lingura de bulion de rosii sare PREPARARE:
Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cind in cind cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul. MENTIUNI SI OBSERVATII:
fara mentiuni TIMP DE PREPARARE:
COMENTARII:
Adauga comentariul tau:
doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau |