Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 18 ianuarie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu peste

Crap la cuptor - retete culinare

Crap la cuptor  -  Retete mancaruri cu peste

INGREDIENTE:

Un crap de 1
5 kg
3 linguri de ulei
un pahar de vin alb
3 cepe
doi catei de usturoi
doua foi de dafin
5 boabe de piper
o lingura de bulion de rosii
sare
PREPARARE:

Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora.
Se aseaza intr-o cratita lunga si se pune ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul alb, uleiul,
foile de dafin, piperul, bulionul de rosii si sarea.
Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor si se tine cam o ora si jumatate. Se unge din cind
in cind cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune
putina apa. Inainte de a se servi se scoate usturoiul.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

 

COMENTARII:

profil    macar paul (joi, 15 noiembrie 2007)profil rezervatfoarte bun


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)