Macrou la gratar - retete culinare |
Macrou la gratar - Retete mancaruri cu peste
INGREDIENTE:
macrou usturoi ulei unt sau margarina codiment - eventual pentru peste care se gaseste in comert bulion sau ketchup (chiar si ceapa) PREPARARE:
Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codiment, o foaie de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup (chiar si ceapa taiata marunt). Se impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.Se serveste cu mamaliguta. MENTIUNI SI OBSERVATII:
fara mentiuni TIMP DE PREPARARE:
30 minute COMENTARII:
» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.
Adauga comentariul tau:
doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau |