Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 18 ianuarie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu peste

Macrou la gratar - retete culinare

Macrou la gratar  -  Retete mancaruri cu peste

INGREDIENTE:

macrou
usturoi
ulei
unt sau margarina
codiment - eventual pentru peste care se gaseste in comert
bulion sau ketchup (chiar si ceapa)
PREPARARE:

Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge atat pe interior, cat si pe
exterior cu ulei, unt sau margarina si se umple cu 3-4 catei de usturoi pisati, codiment, o foaie
de dafin pentru fiecare peste in parte, bulion sau ketchup (chiar si ceapa taiata marunt). Se
impacheteaza apoi prin rulare intr-o folie de aluminiu si se coace pe gratar (sau pe gril pentru
aragaz). Se intoarce cu atentie cu spumiera, sa nu se rupa folia.Se serveste cu mamaliguta.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

30 minute
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)