Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 18 ianuarie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu peste

Stufat de peste - retete culinare

Stufat de peste  -  Retete mancaruri cu peste

INGREDIENTE:

1.2 kg peste (crap
macrou)
5 legaturi ceapa verde
3 legaturi usturoi verde
2 legaturi marar
1 legatura patrunjel
150 gr. masline verzi
120 ml ulei
100 ml vin alb
sare piper
PREPARARE:

Pestele se curata, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor.
Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in bucati de 3 cm lungime si se inabusa in 4-5
linguri ulei.

Bucatile de peste se prajesc usor in restul de ulei, apoi se pun intr-o cratita mai mare cu uleiul
respectiv si vinul si se fierbe 5 min.

Se adauga sare, piper, ceapa si usturoiul inabusite, verdeturile taiate marunt, maslinele fara
simburi si se fierbe 5 min.Se serveste rece.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

45 minute
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)