Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 18 ianuarie 2021
retete culinare

inapoi la Retete mancaruri cu peste

Zacusca de peste - retete culinare

Zacusca de peste  -  Retete mancaruri cu peste

INGREDIENTE:

1 kg de peste (crap
hering
stavrid
macrou)
400 gr. ceapa
300 gr. morcovi
500 gr. castraveti murati
2 linguri pasta de tomate
100 gr. masline
120 ml ulei
75 ml vin alb sec
o legatura patrunjel
1-2 foi dafin
sare piper
cimbru
PREPARARE:

Pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se taie in bucati mici. Legumele se curata de
coaja(inclusiv castravetii), se spala. Ceapa se taie marunt, castravetii si morcovii se dau pe
razatoarea cu ochiuri mari, iar maslinele se oparesc. Ceapa, morcovii si castravetii se inabusa
in 5 linguri de ulei si putina apa timp de 20-30 de min. Se adauga 1 l de apa, maslinele,
piperul, sarea, cimbrul, foile de dafin si pasta de tomate cind legumele sunt fierte, continuind
fierberea 5 min., apoi se asaza intr-o tava.
Se serveste calda sau rece
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

1 ora
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)