Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 18 ianuarie 2021
retete culinare

inapoi la Retete prajituri

Papanasi fierti muntenesti - retete culinare

Papanasi fierti muntenesti  -  Retete prajituri

INGREDIENTE:

2 oua
3 linguri gris
2 linguri unt
pesmet destul
1 lingurita faina
sare
300 gr. brinza de vaci (scursa bine de zer)
PREPARARE:

Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine brinza de vaci, faina, ouale, grisul si sarea. Se fac
galuste turtite, se gauresc cu degetul, se pun in apa clocotind usor. Se prajeste pesmetul. Cand
papanasii se ridica la suprafata se mai lasa sa fiarba molcom (altfel se sfarima) inca un sfert de
ora. Se scurg, se ung cu unt, se tavalesc in pesmet.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

Se servesc cu zahar si smintina
TIMP DE PREPARARE:

40 minute
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)