Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
luni, 18 ianuarie 2021
retete culinare

inapoi la Retete prajituri

Pasca cu smantana - retete culinare

Pasca cu smantana  -  Retete prajituri

INGREDIENTE:

aluat de cozonac
1 kg. smantana
450 g. zahar
150 g. faina
10 albusuri
un praf de sare
coaja de lamaie si de portocala
stafide
fructe confiate dupa gust
PREPARARE:

Smantana se scurge, se bate cu un praf de sare, nu foarte mult pentru a evita separarea .
Separat albusurile se bat bine cu un praf de sare, se adauga zaharul in ploaie si se bat bine.
Se amesteca cu smantana, faina , aromele prin rasturnare.

Se unge o tava rotunda cu unt se pune o foaie subtire de aluat, se adauga un strat consistent de
crema se coace la foc potrivit timp de 45 min. Cu cat coacerea se face mai lent este mai bine.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

45 minute
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)