Pasca cu smantana - retete culinare |
Pasca cu smantana - Retete prajituri
INGREDIENTE:
aluat de cozonac 1 kg. smantana 450 g. zahar 150 g. faina 10 albusuri un praf de sare coaja de lamaie si de portocala stafide fructe confiate dupa gust PREPARARE:
Smantana se scurge, se bate cu un praf de sare, nu foarte mult pentru a evita separarea . Separat albusurile se bat bine cu un praf de sare, se adauga zaharul in ploaie si se bat bine. Se amesteca cu smantana, faina , aromele prin rasturnare. Se unge o tava rotunda cu unt se pune o foaie subtire de aluat, se adauga un strat consistent de crema se coace la foc potrivit timp de 45 min. Cu cat coacerea se face mai lent este mai bine. MENTIUNI SI OBSERVATII:
fara mentiuni TIMP DE PREPARARE:
45 minute COMENTARII:
» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.
Adauga comentariul tau:
doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau |