Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 22 septembrie 2019
retete culinare

inapoi la Retete traditionale romanesti

Balmus - retete culinare

Balmus  -  Retete traditionale romanesti

INGREDIENTE:

400 g malai
1 1/4 l. lapte indoit cu apa
200 g. brinza de oi(burduf)
sare
smintina (facultativ)
PREPARARE:

Se pune la fiert laptele cu apa, sare si malaiul. Se face o mamaliga mai moale. Cind este gata se adauga brinza si se amesteca bine. Se rastoarna si se stropeste cu smintina.Se serveste fierbinte, iar smintina foarte rece
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

30 min
 

COMENTARII:

profil    Ilex SatuMare (luni, 17 martie 2008)profil rezervatok


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)