Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
miercuri, 18 septembrie 2019
retete culinare

inapoi la Retete traditionale romanesti

Branza topita de casa - retete culinare

Branza topita de casa  -  Retete traditionale romanesti

INGREDIENTE:

2 l lapte fierbinte
1
4 kg branza de vaci
1 margarina
3 oua
3 lingurite rase cu sare
1 lingurita bicarbonat .
PREPARARE:

Se amesteca bine laptele fierbinte cu brînza , apoi se strecoara bine printr-un tifon . Se adauga margarina topita (dar nu calda) , ouale , bicarbonatul si sarea . Se pune pe aragaz si se amesteca pîna devine lucioasa . Cînd este gata se pune într-o forma (de care doriti) Cine doreste poate adauga chimion macinat sau boia.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

1 ora
 

COMENTARII:

profil    coraina (marti, 02 noiembrie 2010)profil rezervatda e o chestie fff buna ...ramane sa mai avem si bani...hahahaha

profil    Rusu Petrica (vineri, 07 septembrie 2007)profil rezervateste completa reteta? in reteta unde scrie 2 litri lapte fierbinte ,de despt este trecut un 1 .... ce reprezinta???


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)