Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
marti, 17 septembrie 2019
retete culinare

inapoi la Retete traditionale romanesti

Cascaval pane - retete culinare

Cascaval pane  -  Retete traditionale romanesti

INGREDIENTE:

100-150 g cascaval
unt sau untdelemn
lapte
faina
PREPARARE:

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa
si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin
pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se
infierbinta, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cit sa o acopere
in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti,
pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor intari.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

10 minute
 

COMENTARII:

profil    Alexa (vineri, 08 iulie 2011)profil rezervatmmmm cred ca are bun gust, mi s-a facut foame deacum cu atitea retete

profil    stescu sorin (sambata, 07 mai 2011)profil rezervatla reţetă adaugă : oul şi pesmetul
--e super--


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)