Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 22 septembrie 2019
retete culinare

inapoi la Retete traditionale romanesti

Japoneza - retete culinare

Japoneza  -  Retete traditionale romanesti

INGREDIENTE:

Ingrediente: 250 g. unt sau margarina
250 g. zahar
250 g. nuci macinate
6 oua
100 g. faina.
PREPARARE:

Se freaca untul sau margarina cu zaharul. Se adauga nuca macinata si 6 albusuri batute spuma iar apoi faina.

Se coace compozitia in tava unsa si tapetata. Se freaca separat galbenusurile cu 200 g. zahar si se toarna in tava. Se adauga peste cealalta compozitie si se tine la cuptor pana cand galbenusurile se intaresc. Cand s-a scos din cuptor se rade ciocolata deasupra sau se face o glazura din apa si cacao.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

Se poate folosi si glazura gata preparata din comert
TIMP DE PREPARARE:

cca 1 ora
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)