Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 22 septembrie 2019
retete culinare

inapoi la Retete traditionale romanesti

Papra moldoveneasca - retete culinare

Papra moldoveneasca  -  Retete traditionale romanesti

INGREDIENTE:

6 oua
200 g brânza de oi
50 g unt
1 l lapte
300 g malai
sare
smântâna
PREPARARE:

Se prepara o mamaliguta ceva mai moale, se adauga brânza sfarâmata si se amesteca bine. Se
desarta manaliguta într-o tava unsa cu unt, se netezeste si, cu ajutorul unui polonic cu dosul
uns cu unt, dupa care tava se întroduce în cuptor. Când ouale (albusurile) s-au închegat, se
scot din cuptor si se servesc imediat fierbinti cu smântâna sau cu iaurt.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

 

COMENTARII:

profil    coraina (marti, 02 noiembrie 2010)profil rezervatda sint fff bune... cu toate ca nu sant moldoveanca...dar cred ca e un deliciu...


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)