Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
sambata, 21 septembrie 2019
retete culinare

inapoi la Retete traditionale romanesti

Placinta macedoneana cu brinza - retete culinare

Placinta macedoneana cu brinza  -  Retete traditionale romanesti

INGREDIENTE:

un pachet de foi de placinta
500 gr. iaurt
500 gr. brinza de burduf iute
500 gr. telemea usor sarata
6 oua
ulei pentru uns tava
200 gr. piure de spanac sau 3 legaturi de marar fin tocat (optional)
PREPARARE:

Se amesteca bine cele doua tipuri de brinza, ouale si verdeturile, daca este cazul. Se unge tava
cu ulei, apoi se incepe asezarea foilor in tava. Intre fiecare doua-trei foi se toarna iaurt, iar
intre fiecare 5-6 foi se toarna amestecul de brinza si ou. Cind se termina foile si brinza, se mai
pune putin iaurt pe deasupra. Apoi se da la cuptorul bine incins si se lasa pina cand foile de
deasupra devin aurii. Atentie! Foile trebuie sa ramina lipite una de alta, nu sa fie arse, intreaga
compozitie fiind onctuoasa, moale, ca de budinca.Se serveste calda, eventual cu sos tzatziki.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

fara mentiuni
TIMP DE PREPARARE:

30 minute
 

COMENTARII:

» aceasta reteta nu a fost discutata / comentata inca.


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)