Salut Vizitatorule! Daca vrei sa intri in clubul nostru inregistreaza-te, iar daca esti deja membru atunci acceseaza contul tau.        NOU:  Întrebări   Club
duminica, 22 septembrie 2019
retete culinare

inapoi la Retete traditionale romanesti

Purcel de lapte - retete culinare

Purcel de lapte  -  Retete traditionale romanesti

INGREDIENTE:


PREPARARE:

Oparesti purcelul si-l cureti cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata
capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e coala de hirtie.

Il sarezi.
Daca-l pui la tava, aseaza mai intii pe fundul tavii mici betisoare, improvizind astfel un gratar,
ca sa nu se lipeasca.
Daca-l pui la frigare, aseaza mai intii frigarea pe carbuni, pina se inroseste. Apoi o introduci in
purcel si-l bagi la cuptor.
Il ungi din cind in cind cu untdelemn fin si, cind s-a rumenit pielea, cu rom. Atit.
Ca salata e recomandabila varza rosie cu otet de vin si untdelemn bun, sau andivele.
MENTIUNI SI OBSERVATII:

din Al. O. Teodoreanu - DE RE CULINARIA
TIMP DE PREPARARE:

 

COMENTARII:

profil    calinescu claudiu (duminica, 12 august 2007)profil rezervatba cacatu nu-l scoti din el cu matele


Adauga comentariul tau:


       doar membrii pot comenta retetele culinare. inregistreaza-te sau acceseaza contul tau

Dai Like şi Câştigi! Pregătim un mega Concurs cu Premii. Stai aproape ... Doar pe Facebook ;)